Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ και οι σκέψεις να κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ που έχει αρχίσει να κερδίζει πόντους στον Ρέντη, δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΓΣΠ (18/8, 20.00).

Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ και οι σκέψεις να κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα

Το πρώτο βήμα έγινε με τον Χουάνγκ Ιν Μπομ. Αφού μπήκε και με τη βούλα στην αγωνιστική «ατζέντα» του Κάρλος Κορμπεράν, καθώς ξεπεράστηκαν κάποιες δυσκολίες γραφειοκρατικής... χροιάς, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Κορεάτης χαφ βρίσκεται στην Λευκωσία και δεν αποκλείεται να τον δούμε απόψε (18/8, 20.00) κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΓΣΠ να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα!

Ο Ισπανός τεχνικός δεν φαίνεται από τις έως τώρα δοκιμές να τον προορίζει για βασικό. Ωστόσο, μπορεί να βρεθεί στο αρχικό σχήμα από καραμπόλα, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα είναι ο Μασούρας.

Ούτως ή άλλως, ο Χουάνγκ φαίνεται ότι έχει αρχίσει να κερδίζει για τα καλά πόντους στον Ρέντη και κυρίως στα μάτια του Κορμπεράν, σε ό,τι έχει να κάνει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα κοιτάξει πρωτίστως με κάποια κοφτερή του μπαλιά να περάσει την μπάλα στην αντίπαλη άμυνα από τον άξονα και να μην αναλωθεί με «σπασίματα» της μπάλας στα πλάγια. Βέβαια, θέλει ακόμα δουλίτσα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Κόντρα στον Απόλλωνα λοιπόν αναμένουμε τις αποφάσεις του προπονητή για το αν θα καταφέρει να βοηθήσει από την αρχή ο Μασούρας ή θα δούμε τον Χουάνγκ ή τον Αγκιμπού.

Εώς και το βράδυ της Τετάρτης (17/8) η παρουσία του Χουάνγκ στην ενδεκάδα εθεωρείτο τεράστια έκπληξη. Όσο πλησιάζει ο αγώνας, όμως, φαίνεται ότι έχει τις πιθανότητες. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του Μασούρα.