Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Το προβάδισμα για Σισέ - Μπα και η «σφήνα» του Μανωλά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Κάρλος Κορμπεράν δίχως να ανοίξει στο 100% τα χαρτιά του ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο (18/8, 20.00), δείχνει να προσανατολίζεται περισσότερο στο δίδυμο Σισέ - Μπα. Το ψάχνει πάντως τις τελευταίες μέρες και με Μανωλά.

Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Το προβάδισμα για Σισέ - Μπα και η «σφήνα» του Μανωλά

Η επιστροφή του Κώστα Μανωλά από τον τραυματισμό του και η παρουσία του στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, βάζει σε σκέψεις τον Κάρλος Κορμπεράν ενόψει της πρώτης μάχης με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΓΣΠ της Λευκωσίας (18/8, 20.00).

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του στο 100%. Υπάρχουν υποψίες και εκτιμήσεις στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να μην αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με την Μπρατισλάβα.

Επί της ουσίας, ο Γιώργος Μασούρας είναι το μεγάλο ερωτηματικό για το αν θα ξεκινήσει ή όχι, εξαιτίας του γεγονότος ότι έχασε κάποιες προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, το δίδυμο Μπα - Σισέ στην Μπρατισλάβα άφησε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένο τον Κορμπεράν και για αυτό το λόγο φαίνεται να έχει και το προβάδισμα για να ξεκινήσει και απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το ψάχνει πάντως και με τον Μανωλά ο Ισπανός. Δείχνει να «δουλεύει» στο μυαλό του το ενδεχόμενο να του δώσει φανέλα βασικού, ασχέτως αν λίγες ώρες πριν από τη σέντρα, ο Έλληνας στόπερ μοιάζει να είναι το αουτσάιντερ.

Περισσότερα για τα πλάνα του Κορμπεράν σχετικά με το αρχικό σχήμα, θα γνωρίζουμε περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα...