Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Σε εγρήγορση ο Κορμπεράν, αν και «λαβωμένοι» επιθετικά οι Κύπριοι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Απόλλων Λεμεσού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον φορ Μπαγκαλί Νταμπό στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ (18/8, 20.00), αλλά ο Κάρλος Κορμπερνάν είναι σε εγρήγορση και δεν εφησυχάζει!

Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Σε εγρήγορση ο Κορμπεράν, αν και «λαβωμένοι» επιθετικά οι Κύπριοι

Και οι δύο προπονητές, τόσο ο Κάρλος Κορμπεράν, όσο και ο Νταβίντ Καταλά επί της ουσίας συμφώνησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Απόλλωνα Λεμεσού με τον Ολυμπιακό (18/8, 20.00)! Και οι δύο θέλουν να δουν τις ομάδες τους να έχουν την κατοχή, να έχουν την κυριαρχία, να μην αφήσουν πολλά περιθώρια στον αντίπαλο.

Ο Καταλά εμφανίστηκε αισιόδοξος στις δηλώσεις του και ορθώς πράττει, αφού με αυτόν τον τρόπο πιστεύει ότι θα «ντοπάρει» τους παίκτες του. Προφανώς έχει δώσει δικαιώματα και ο Ολυμπιακός για να είναι αισιόδοξος ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού.

Από την άλλη, όμως, θα στερηθεί των υπηρεσιών του φορ Μπαγκαλί Νταμπό, ενός ποδοσφαιριστή που είναι εκρηκτικός, ταχύτατος και με πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας! Είναι ένας παίκτης που στον κενό χώρο μπορεί να κάνει τη ζημιά στο... πιτς - φιτίλι!

Θα μπορούσε να πει κάποιος λοιπόν ότι οι Κύπριοι είναι «λαβωμένοι» επιθετικά. Αμ δε... Ο Ρανζελό Ζανγκά που αναμένεται να αντικαταστήσει τον Νταμπό, είναι ένας εξίσου επικίνδυνος ποδοσφαιριστής, που αν βρει την μπάλα στην περιοχή, τότε είναι ικανός για ζημιές.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν ασχολείται με τις απουσίες του Απόλλωνα. Ασχολείται κυρίως με τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό. Να δει για παράδειγμα τον Μασούρα αν θα μπορέσει να βοηθήσει από το ξεκίνημα (σ.σ. στη συνέντευξη Τύπου έδειχνε αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει). Να δει αν μπορεί να στηριχθεί σε κάποιους παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από μικροενοχλήσεις, όπως οι Μπα, Ζινκερνάγκελ και Ραντζέλοβιτς. Να ετοιμάσει κάποια... τρικ για να αιφνιδιάσει τον Καταλά.

Ο Ισπανός τεχνικός δείχνει να βρίσκεται σε μία εγρήγορση. Σέβεται τον Απόλλωνα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πρωταθλητές Κύπρου, όμως, η άποψή του είναι μία και δεν αλλάζει: Οι Πειραιώτες είναι οι ρυθμιστές για το ποιος θα βρεθεί στους ομίλους του Europa League, παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει...