Ολυμπιακός: Περιμένουν 8.000 οπαδούς στον Απόλλωνα, κατακόκκινο το ΓΣΠ

Η προπώληση των εισιτηρίων από πλευράς Απόλλωνα Λεμεσού για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, η υποδοχή των Πειραιωτών στη Λάρνακα και το γεμάτο «πέταλο» στο ΓΣΠ

Ολυμπιακός: Περιμένουν 8.000 οπαδούς στον Απόλλωνα, κατακόκκινο το ΓΣΠ

Η προετοιμασία του Απόλλωνα Λεμεσού και του Ολυμπιακού συνεχίζεται για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα play off του Europa League την Πέμπτη (18/8) στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Το ίδιο προετοιμάζονται και οι φίλοι των δύο ομάδων με την προπώληση από πλευράς Απόλλωνα να είναι περίπου στα 4.600 εισιτήρια και να αναμένεται ότι θα βρεθούν 8.000 οπαδοί τους στο γήπεδο της Λευκωσίας για τον αγώνα.

Το ίδιο ένθερμη θα είναι και η συμπαράσταση των φίλων του Ολυμπιακού που την Τετάρτη θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από το «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και από το ΓΣΠ. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει 1.500 εισιτήρια και θα τα δώσει όλα καθώς οι οπαδοί του στην Κύπρο βρίσκονται σε ξεσηκωμό για να δουν από κοντά την αγαπημένη ομάδα τους.

Έχει οργανωθεί μάλιστα και θερμή υποδοχή στην άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο της Λάρνακας το απόγευμα της Τετάρτης (17/8) με σχετικό κάλεσμα από τη Θύρα 7. Και με την οδηγία να έχουν όλοι ερυθρόλευκα κασκόλ στην εξέδρα την ώρα του αγώνα.