Ολυμπιακός: Ο Μασούρας δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει την Λευκωσία!

Ο Γιώργος Μασούρας που παρουσίασε ξανά κάποιες ενοχλήσεις και η μαγνητική έδειξε ότι ήταν «καθαρή», θα έκανε ούτως ή άλλως τα πάντα για να προλάβει το ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα play off του Europa League στην Κύπρο (18/8). Και αυτό έπραξε...

Ολυμπιακός: Ο Μασούρας δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει την Λευκωσία!

Ο Γιώργος Μασούρας εξελίσσεται σε ποδοσφαιριστή - «Terminator» για τους πρωταθλητές Ελλάδας! Σφίγγει τα δόντια για να παίξει, καταπολεμώντας με κάθε τρόπο τις όποιες ενοχλήσεις παρουσιάζει στον προσαγωγό. Είτε χρειαστεί να κάνει ένεση, είτε όχι, πάντοτε είναι παρών στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Για να απουσιάσει από ένα ματς, θα πρέπει να μην μπορεί να... περπατήσει από τους πόνους.

Ο Έλληνας εξτρέμ λοιπόν που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης (16/8), όπως ήταν λογικό έφυγε κατευθείαν για να υποβληθεί σε μαγνητική. Τα αποτελέσματά της ήταν καθαρά, όπερ σημαίνει ότι ο Μασούρας θα είναι στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν για το ματς της Πέμπτης (18/8) με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Από εκεί και πέρα, όμως, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει το ματς στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Αν χρειαζόταν θα ξαναέκανε ένεση. Δεν ήθελε με τίποτα να μείνει έξω από μία μεγάλη μάχη που δίνει ο Ολυμπιακός για να μπει στους ομίλους του Europa League.

Ο Κάρλος Κορμπεράν από την πλευρά του φυσικά, δεν περνούσε καν από το μυαλό του ότι δεν θα είχε τον Μασούρα στην Κύπρο. Οπότε, ήταν απολύτως φυσιολογικό τα νέα περί «καθαρής» μαγνητικής να ηχήσουν ευχάριστα στα αφτιά του, με τον Έλληνα εξτρέμ να ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού σε ακόμη ένα κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού.