Το πρόβλημα Μασούρα για Κύπρο και το πρόγραμμα Κορμπεράν

Ο Γιώργος Μασούρας εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις αλλά δεν φαίνεται ότι θα χάσει το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Δεν θα προπονηθεί στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός.

Το πρόβλημα Μασούρα για Κύπρο και το πρόγραμμα Κορμπεράν

Ο Γιώργος Μασούρας εδώ και καιρό έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και στην Μπρατισλάβα αγωνίστηκε με ένεση και με μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσει την ομάδα του για την πρόκριση με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού εξακολουθεί να έχει πρόβλημα και υποβάλλεται σε συντηρητικό πρόγραμμα ώστε να φανεί αν θα μπορέσει να είναι απολύτως έτοιμος για τον πρώτο αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού, την Πέμπτη (18/8) στην Λευκωσία. Είναι κάτι που απασχολεί έντονα τον Κάρλος Κορμπεράν για το πλάνο του, αφού δεν είναι διαθέσιμοι στην επίθεση και οι Γκάρι Ροντρίγκες και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Λογικά όμως ο Μασούρας δεν θα λείψει από αυτό το ματς και θα είναι ξανά στην ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί την Τετάρτη (17/8) το πρωί στον Ρέντη, το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Λευκωσία και δεν θα κάνει προπόνηση στο ΓΣΠ. Εκεί θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για το ματς το απόγευμα (18.45) οι Κάρλος Κορμπεράν και Πιερ Κούντε.

Πέραν των Παπασταθόπουλου, Γκάρι, Βρσάλικο και Αμπουμπακάρ, το πρόβλημα του Μασούρα είναι αυτό που δημιουργεί εξτρά ανησυχία. Ωστόσο είναι έτοιμοι για το παιχνίδι οι Εμβιλά, Ζινκερνάγκελ, Μπα, Μανωλάς, Ραντζέλοβιτς, Μαντί και Ανδρούτσος που επίσης ήταν τραυματίες τις προηγούμενες μέρες. Στη λίστα είναι ήδη ο Χουάνγκ και αναμένεται να μπει ο Ντε Λα Φουέντε.