Ολυμπιακός: Μελετά και περιμένει ο Κορμπεράν

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει πλήρη εικόνα από τον Απόλλωνα Λεμεσού και καθημερινά ελπίζει ότι θα έχει όλο και περισσότερους παίκτες για το ματς της Πέμπτης (18/8) στην Κύπρο. Δεν προλαβαίνουν Γκάρι και Βρσάλικο. 

Ολυμπιακός: Μελετά και περιμένει ο Κορμπεράν

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μεταγραφική δράση του σε διάφορα μέτωπα μετά την απόκτηση του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, την ώρα που όλη η προσοχή του Κάρλος Κορμπεράν είναι στραμμένη στην πρώτη αναμέτρηση για τα play off του Europa League με τον Απόλλωνα Λεμεσού την προσεχή Πέμπτη (18/8-20.00) στην Λευκωσία. Καθώς εκεί παίζει, στο ΓΣΠ, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ο πρωταθλητής Κύπρου.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με τα γνωστά προβλήματα για παίκτες που σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμοι (Παπασταθόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά τραυματίες, Κανέ εκτός λίστας), ενώ κάποιοι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι όχι μόνο για το πρώτο ματς (Βρσάλικο), αλλά και για το δεύτερο (Ροντρίγκες).

Αυτό που επιθυμεί ο Ισπανός τεχνικός είναι να έχει απολύτως καλά τους παίκτες που έπαιξαν με τραυματισμό ή χτύπησαν στο ματς της Μπρατισλάβας και δεν είναι λίγοι, όπως ο Μασούρας, ο Μανωλάς, ο Μπα, ο Εμβιλά, ο Ραντζέλοβιτς. Λογικά όλοι θα είναι στη διάθεσή του με τη μεγάλη αγωνία να έχει να κάνει με τους στόπερ, καθώς εκεί δεν υπάρχουν πολλές λύσεις αν προκύψουν νέα θέματα.

Ο Κορμπεράν είχε απεσταλμένο στο Σούπερ Καπ της Κύπρου, εκεί όπου ο Απόλλων νίκησε 2-0 την Ομόνοια και κατέκτησε το τρόπαιο (στο Τσίρειο). Ξέρει καλά ήδη τον αντίπαλό του ο Κάρλος, όπως και το νέο αντίπαλο προπονητή, τον συμπατριώτη του Καταλά. Ο Απόλλων είχε τραυματισμούς σε αυτό το ματς, τον Νταμπό και τον Αρτυματά, αλλά θα έχει και δύο νέους παίκτες στο ρόστερ του, τον Ισπανό μέσο Ρέθιο από την Λεγανές και τον Νιγηριανό φορ Χέντι από την Σλόβαν. Ένας παίκτης που είχε βάλει γκολ πέρυσι στον Ολυμπιακό, αλλά φέτος οι Σλοβάκοι δεν τον υπολόγιζαν.