Ολυμπιακός: Η «εξίσωση» της επίθεσης, ο Ελ Αραμπί, ο Χασάν και ο… φορ

Η αποχώρηση του Τικίνιο έφερε στο προσκήνιο τον Αχμέντ Χασάν, ενώ στον Ολυμπιακό ήδη ρίχνουν ματιές στην αγορά για επιθετικό.

Ολυμπιακός: Η «εξίσωση» της επίθεσης, ο Ελ Αραμπί, ο Χασάν και ο… φορ

Με τον Τικίνιο να συνεχίζει την καριέρα του στη Μποταφόγκο ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει διαθέσιμους επιθετικούς τον Ελ Αραμπί και τον Χασάν. Ο Αμπουμπακάρ που μπορεί να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης είναι τραυματίας.

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην πατρίδα του και πρόκειται για έναν παίκτη που στα τρία από τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι τώρα η ομάδα ήταν βασικός. Ο Τικίνιο μπορεί να μην σκόραρε σε αυτά τα ματς, αλλά επί της ουσίας δικό του είναι το γκολ του Ζινκερνάγκελ στη Χάιφα.

Όπως και να 'χει ο 31χρονος φορ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη λίστα ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος που είχε βγάλει μία καλή εικόνα στα φιλικά παιχνίδια και είχε σκοράρει κιόλας. Θυμίζουμε ότι πέρσι η άφιξη του Τικίνιο δεν είχε ηχήσει καλά στα αφτιά του Χασάν που προτίμησε να πάει κάπου δανεικός για να παίζει.

Τώρα βγαίνει στο προσκήνιο και τον ρόλο του συμπληρωματικού του Ελ Αραμπί τον έχει παίξει ξανά. Στον τρόπο παιχνιδιού, όμως, που θέλει να επιβάλλει ο Κορμπεράν ο Χασάν δεν είναι το στυλ που ταιριάζει. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη φορ και μάλιστα θα κοιτάξει να πάρει έναν επιθετικό που θα μπορέσει να διεκδικήσει και φανέλα βασικού. Θα πάει δηλαδή για καλό παίκτη που θα κοντράρει τον Ελ Αραμπί. Βέβαια όλα αυτά θα φανούν στην πορεία με τον Χασάν πάντως να επιστρέφει και να θέλει να αρπάξει την ευκαιρία.