Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του και στην Λευκωσία εναντίον του Απόλλωνα Λεμεσού

Γνωστοποιήθηκε ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού (18/8, 20.00).

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του και στην Λευκωσία εναντίον του Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του και στην Λευκωσία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού (18/8, 20.00). Δεν αποτελεί φυσικά είδηση. Απλώς, το Σάββατο (13/8) έκανε γνωστό τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα των play off του UEFA Europa League απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, που θα διεξαχθεί στο “Στάδιο Γ.Σ.Π” στην Λευκωσία, την Πέμπτη 18/8/2022 στις 20:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν την Τρίτη 16/08 και την Τετάρτη 17/08 (10:00 – 18:00), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν και από το εκδοτήριο (Βόρειο Κερκίδα) στο στάδιο Γ.Σ.Π., την Τετάρτη 17/08 (11:00 – 18:00).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του ή την κάρτα φιλάθλου, την Αστυνομική Ταυτότητα του ή το Διαβατήριο του.

Για τους φιλάθλους μας στην Κύπρο οι οποίοι δεν έχουν κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα μπορούν να την προμηθευτούν μαζί με το εισιτήριο του αγώνα τις προαναφερόμενες ώρες στο Στάδιο Γ.Σ.Π.

Για εκείνους που έχουν κυπριακή υπηκοότητα απαιτείται η επίδειξη κυπριακής κάρτας φιλάθλου για την αγορά εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 € και 50€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».