Ευρωπαϊκή λίστα Ολυμπιακού: Η έμμεση επιβεβαίωση για Τικίνιο-Μποταφόγκο - Μέσα οι Χουάνγκ -Κούτρης

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού και το όνομα του Τικίνιο δεν συμπεριλαμβάνεται ως... έμμεση επιβεβαίωση ότι έχει πάει στην Μποταφόγκο. Έξω ο τραυματίας Παπασταθόπουλος, μέσα οι Χουάνγκ, Κούτρης και Χασάν. Μέσα και ο Βρουσάι

Ευρωπαϊκή λίστα Ολυμπιακού: Η έμμεση επιβεβαίωση για Τικίνιο-Μποταφόγκο - Μέσα οι Χουάνγκ -Κούτρης

Τελικά η έμμεση επιβεβαίωση από πλευράς Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του Τικίνιο στην Μποταφόγκο φέρεται να ήρθε μέσω της ευρωπαϊκής λίστας που ανακοινώθηκε για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Επισήμως πάντως ο Ολυμπιακός δεν λέει τίποτα για το θέμα με την Μποταφόγκο. Πάντως, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να βοηθήσει με τους Κύπριους, γιατί επέστρεψε με θλάση από την Μπρατισλάβα. Τη θέση του πήρε ο Χασάν.

Από εκεί και πέρα, η είδηση έχει να κάνει με την παρουσία των Λεονάρντο Κούτρη και Μάριου Βρουσάι στην αποστολή, με τον τελευταίο να επιστρέφει άμεσα στις προπονήσεις!

Μέσα είναι και ο Χουάνγκ, ενώ εκτός έμειναν ξανά ο Λάιντνερ (δεν έβγαιναν τα... κουκιά), ο Καρβάλιο (δεν υπολογίζεται) και ο Αμπουμπακάρ (τραυματίας). Έξω είναι και ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μαρτίνς, ο Μαμαντού Κανέ, αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που θα μείνει εκτός δράσης για 20 μέρες.

ΛΙΣΤΑ Α: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κούτρης, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Χασάν, Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο, Ζινκερνάγκελ.

ΛΙΣΤΑ Β: Καράκουτης, Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος