Ολυμπιακός: Κέρδος ο Άβιλα

Εκτός από την πρόκριση ο Ολυμπιακός κέρδισε και παίκτες στο παιχνίδι με τη Σλόβαν και ένας από αυτούς είναι ο Γκονσάλο Άβιλα.

Ολυμπιακός: Κέρδος ο Άβιλα

Η πολυπόθητη πρόκριση επί της Σλόβαν ήρθε για τον Ολυμπιακό έστω κι αν τα… χρειάστηκε στη Μπρατισλάβα. Η εικόνα της ομάδας του Πειραιά δεν μάγεψε τα πλήθη, αλλά τουλάχιστον πέτυχε το στόχο της και θα συνεχίσει στο Europa League έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πέρα από την πρόκριση από το ματς με τη Σλόβαν υπάρχουν κι άλλα κέρδη για τον Ολυμπιακό. Και φυσικά αυτά αφορούν σε ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς είναι ο Γκονσάλο Άβιλα.

Ο Ισπανός μπακ μία από τις δύο μεταγραφές που βοηθάει σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια ήταν ένας από τους παίκτες που κέρδισε ο Ολυμπιακός από το ματς με τη Σλόβαν. Αμυντικά υπήρξαν στιγμές που είχε τα θέματα του ο Ισπανός, αλλά σε γενικές γραμμές η παρουσία του ήταν πολύ καλή.

Ο Άβιλα βγήκε πολλές φορές στην επίθεση και πήρε ατομικές ενέργειες, έβγαλε σέντρες και βοήθησε σημαντικά. Ειδικά στο καλό διάστημα του Ολυμπιακού ήταν από τους παίκτες που είχε μεγάλη συνεισφορά.