Κορμπεράν: «Όταν ήρθα, ο στόχος ήταν η πρόκριση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν μετά το τέλος του αγώνα ξεκαθάρισε πως στόχος όταν ανέλαβε την ομάδα ήταν η πρόκριση. Βέβαια επεσήμανε πως οι Πειραιώτες θέλουν δουλειά. 

Κορμπεράν: «Όταν ήρθα, ο στόχος ήταν η πρόκριση»

Ευχαριστημένος από την πρόκριση και την προσπάθεια των παικτών του ο Κάρλος Κορμπεράν. Βέβαια ξεκαθάρισε πως η ομάδα του Ολυμπιακού θέλει δουλειά και πρέπει να διορθώσει πράγματα.

«Είπα στους παίκτες, πριν από το παιχνίδι πως σήμερα το αγωνιστικό πνεύμα και η δύναμη η συναισθηματική, θα είναι τα κλειδιά του αγώνα. Όταν παίζεις για να συνεχίσεις στην Ευρώπη, σίγουρα έχεις δυσκολίες, ειδικά όταν έχεις απέναντι έναν αντίπαλο ανταγωνιστικό.

Ήρθαν οι δυσκολίες, όπως η σωματική κούραση. Είχαμε όμως τη συναισθηματική δύναμη και το αγωνιστικό πνεύμα για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Υπάρχουν πράγματα να διορθώσουμε αλλά ο στόχος όταν ήρθα ήταν να περάσουμε σε αυτόν τον προκριματικό γύρο. Υπάρχουν πολλά πράγματα να βελτιώσουμε.

Η ομάδα χρειάζεται αλλαγές μέσα στο ματς για να φρεσκαριστεί. Άλλες φορές βγαίνουν οι αλλαγές και αλλαγές όχι. Πρέπει να γίνονται για να φρεσκάρουμε την ομάδα οι αλλαγές.

Πρέπει να κοιτάξουμε ξανά σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες μας. Πρέπει να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν απ’ όλες τις απόψεις.

Είναι αλήθεια πως κάποιες στιγμές επειδή ο αντίπαλος ανέβαζε την επίθεσή του φαινόταν σα να παίζουμε με έξι αμυντικούς. Μετά αλλάξαμε και βάλαμε παίκτη στο κέντρο για να ανέβουμε ψηλά, αλλά δε το καταφέραμε και δεχθήκαμε γκολ για αυτό λέω πως έχουμε πολλά να δουλέψουμε.

Πρέπει να δουλέψουμε στις στημένες φάσεις, από κάθε φάση του αντιπάλου υποφέραμε και θα δουλέψουμε πάνω και σε αυτό»