Ολυμπιακός: Τικίνιο ή Ελ Αραμπί; Το μεγάλο δίλημμα και το σκεπτικό του Κορμπεράν

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ: Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι στο 50-50 για την επιλογή του επιθετικού στο αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ολυμπιακός: Τικίνιο ή Ελ Αραμπί; Το μεγάλο δίλημμα και το σκεπτικό του Κορμπεράν

Ένα μεγάλο δίλημμα που έχει ο Κάρλος Κορμπεράν για την αποψινή (21:30, CS1) αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι ποιον επιθετικό θα επιλέξει. Ο Ισπανός προπονητής τα έχει όλα στο μυαλό του και έχει βάλει στη ζυγαριά δύο εξαιρετικούς επιθετικούς που βρίσκονται στη διάθεση του.

Το 50-50 θα περιέγραφε πλήρως το τι πραγματικά ισχύει για το θέμα της επίθεσης. Βέβαια ένα μικρό προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Τικίνιο. Αυτή είναι η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί στον Ρέντη τις τελευταίες ημέρες, παρά το γεγονός πως μετά την πρώτη αναμέτρηση ο Ελ Αραμπί έδειχνε να έχει πάρει κεφάλι.

Ο 39χρονος κόουτς μοιάζει να έχει δώσει μερικούς πόντους στον Βραζιλιάνο επιθετικό και έχει συγκεκριμένους λόγους για να το κάνει αυτό. Τόσο στο ματς της περασμένης εβδομάδας όσο και στα δύο προηγούμενα τα οποία παρακολούθησε ο Κορμπεράν διαπίστωσε ότι ο Τικίνιο δίνει πολύ μεγάλες μάχες.

Είναι πολύ κινητικός στην επίθεση και παλεύει πολύ με τους αντίπαλους επιθετικούς. Το γκολ που έβαλε ο Ζινκερνάγκελ στο Ισραήλ περισσότερο στον Βραζιλιάνο ανήκει παρά στον Δανό, ενώ και την περασμένη εβδομάδα με τη Σλόβαν αυτός δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την καλή ευκαιρία του Μασούρα.

Επίσης θα προτιμούσε να έχει πιο ξεκούραστο τον Ελ Αραμπί προς το τέλος της αναμέτρησης εάν κάτι δεν πηγαίνει καλά, διότι κακά τα ψέματα ο Μαροκινός σε ότι κατάσταση κι αν είναι το γκολ το έχει πιο εύκολα από οποιονδήποτε μέσα στην ομάδα.