Η αστυνομία της Σλοβακίας ερευνά στελέχη της Σλόβαν για εμπόριο ναρκωτικών

Το θέμα με το εμπόριο ναρκωτικών στη Σλοβακία στο οποίο εμπλέκεται ο πρώην διευθυντής ασφαλείας της Σλόβαν δεν έχει κλείσει, αφού στο… μικροσκόπιο της αστυνομίας έχουν μπει κι άλλα στελέχη του κλαμπ.

Η αστυνομία της Σλοβακίας ερευνά στελέχη της Σλόβαν για εμπόριο ναρκωτικών

Ένα πολύ σοβαρό θέμα που έχει απασχολήσει τα Μέσα της Σλοβακίας τις τελευταίες ημέρες είναι η υπόθεση με το εμπόριο ναρκωτικών, η οποία χαρακτηρίστηκε ως "Parquetar".

Το συγκεκριμένο θέμα έχει βασανίσει και τη Σλόβαν, αφού ο πρώην διευθυντής ασφαλείας της ομάδας, ο Μάρτιν Κουράν έχει εμπλακεί στην ιστορία.

Οι τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα Μέσα της Σλοβακίας αναφέρουν ότι ο Κουράν δεν είναι ο μοναδικός από τις τάξεις της Σλόβαν που εμπλέκεται στο θέμα με το εμπόριο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Τύπος, εκτός από τον Κουράν έχουν ήδη συλληφθεί ακόμα τρεις, οι οποίοι ομολόγησαν την εμπλοκή τους στο εμπόριο ναρκωτικών. Υπάρχουν, ωστόσο πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν και άλλα στελέχη της Σλόβαν Μπρατισλάβας τα οποία ερευνώνται από την αστυνομία, διότι φέρονται να έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.