Γεμίζει το γήπεδο η Σλόβαν για Ολυμπιακό

Κάλεσμα της Σλόβαν στους οπαδούς της να κατακλύσουν το Tehelne pole στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Βάζει δωρεάν τα παιδιά, περιμένει το CAS για τους οργανωμένους

Γεμίζει το γήπεδο η Σλόβαν για Ολυμπιακό

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας κάνει πρόβα τζενεράλε σήμερα (19.00) με την Σκάλιτσα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και είναι αφοσιωμένη στο παιχνίδι της Πέμπτης (11/8-21.30) για να προκριθεί επί της ελληνικής ομάδας μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Η διοίκηση της ομάδας αναμένοντας την απόφαση του CAS για την έφεση που έχει κάνει ώστε να πέσει η τιμωρία που έχει επιβληθεί από την UEFA (κλείσιμο εξέδρας οργανωμένων λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς στο ματς με την Φερεντσβάρος) βγάζει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα και θα περιμένει έως την παραμονή για να ξέρει εάν θα μπορεί να ανοίξει όλες τις θύρες.

Προς το παρόν γνωστοποίησε ότι θα δοθούν δωρεάν εισιτήρια σε παιδιά κάτω των 14 ετών και ζήτησε να υπάρχει θερμή αλλά κόσμια συμπεριφορά ώστε να βοηθηθεί η ομάδα τους για την πρόκριση, δίχως νέους κινδύνους. Θέλει επίσης όπως τονίζεται γυναίκες και οικογένειες στο γήπεδο ώστε να υπάρχει αθλητική ατμόσφαιρα μόνο με συνθήματα υπέρ της Σλόβαν.