Σλόβαν Μπρατσιλάβας: Ξεσηκωμός και αναμονή για το CAS

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας περιμένει γεμάτο το γήπεδο της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ αναμένει δικαίωση από το CAS.

Σλόβαν Μπρατσιλάβας: Ξεσηκωμός και αναμονή για το CAS

Μετά το 1-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" στη Σλόβαν Μπρατισλάβας πιστεύουν ακόμα και σε πρόκριση έχοντας τη ρεβάνς στο γήπεδο τους. Οι Σλοβάκοι έθεσαν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό και ήδη στις τάξεις των οπαδών υπάρχει ξεσηκωμός για να εξασφαλίσουν θέση στο γήπεδο.

Και μετά το τέλος του αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Βλάντιμιρ Βάις ήταν ξεκάθαρος επισημαίνοντας πως περιμένει να δει γεμάτο το γήπεδο και τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα του.

Στη Σλόβαν υπάρχει η βεβαιότητα πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και οι οπαδοί θα δώσουν ώθηση για να πάρουν την πρόκριση. Εκείνο που τους απασχολεί, όμως, είναι να πέσει η τιμωρία που τους έχει επιβάλει η UEFA εξαιτίας των όσων συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος.

Η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας επέβαλλε κλείσιμο της κερκίδας των οργανωμένων και μάλιστα να τοποθετηθεί πανό κατά του ρατσισμού. Η Σλόβαν έχει προσφύγει στο CAS και περιμένει την απόφαση του. Το ανώτατο δικαστήριο αναμένεται να βγάλει την απόφαση στις 10 Αυγούστου, δηλαδή την παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εάν δικαιωθεί η Σλόβαν τότε θα εκδώσει κι άλλα εισιτήρια και στο γήπεδο δεν θα πέφτει καρφίτσα.