Ποντένσε: «Διατηρήσαμε την ψυχραιμία και την υπομονή μας» (vid)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού μετά την νίκη των Πειραιωτών κόντρα στην Μπέρνλι, τονίζοντας πως η ομάδα έμεινε ψύχραιμη στο δεύτερο ημίχρονο και πως διαθέτει ποιότητα.

Ποντένσε: «Διατηρήσαμε την ψυχραιμία και την υπομονή μας» (vid)

Ο Πορτογάλος εξτρέμ συνέβαλε και αυτός στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπέρνλι με 3-1. Μετά την λήξη του αγώνα ο Ποντένσε μίλησε για την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα και την ηρεμία που είχε στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ρεβάνς: «Πιστεύω ότι η Μπέρνλι είναι μία ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και δυνατά σώματα. Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Όμως εμείς έχουμε ποιότητα και μπορούμε να επαναλάβουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αγγλία».

Για την ηρεμία που έδειξε η ομάδα στο δεύτερο μέρος: «Πραγματικά κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου υπήρχαν νεύρα στους παίκτες, όμως ο προπονητής μας μίλησε και μας εξήγησε πως θα πρέπει να ξεχάσουμε και να αφήσουμε εκτός αγωνιστικού χώρου ότι συνέβη και να μείνουμε συγκεντρωμένοι.

Επίσης, μας ζήτησε να είμαστε έξυπνοι και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι και αυτό κάναμε. Γι’ αυτό καταφέραμε να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας και την υπομονή μας, έτσι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα, ξεχνώντας όλα τα λάθη που είχαν γίνει από τον διαιτητή και είχαν δημιουργήσει μία δύσκολη κατάσταση στο ημίχρονο».