Ολυμπιακός: Το κρίσιμο Σάββατο για Μανωλά και ο Βρσάλικο

Μανωλάς και Βρσάλικο δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Τι γίνεται με τους δύο παίκτες ενόψει της ρεβάνς στη Σλοβακία.

Ολυμπιακός: Το κρίσιμο Σάββατο για Μανωλά και ο Βρσάλικο

Με σημαντικές απουσίες αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Απουσίες που όπως παραδέχτηκε ο Κάρλος Κορμπεράν δεν επηρέασαν καθόλου το πλάνο, αλλά θα ήθελε να τους έχει στη διάθεση του για τη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στη Σλοβακία.

Ο Σίμε Βρσάλικο είναι εδώ και ημέρες τραυματίας έχοντας μυϊκό πρόβλημα. Το πρωί της Πέμπτης (4/8) πριν το παιχνίδι με τη Σλόβαν δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά χωρίς να τα καταφέρει.

Ο Κροάτης μπακ όπως γράφει και το σημερινό "ΦΩΣ" δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Μπρατισλάβας. Δεν υπάρχει καμία διάθεση και από το τεχνικό τιμ να τον πιέσει και θα πάει συντηρητικά προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο υποτροπής.

Όσον αφορά στον Κώστα Μανωλά ταλαιπωρείται από θλάση και η κρίσιμη ημέρα θα είναι το Σάββατο (6/8). Ο Έλληνας στόπερ θα επιχειρήσει να προπονηθεί και θα φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται. Ο Μανωλάς έχει πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Ισπανού προπονητή για τη ρεβάνς με τη Σλόβαν, αλλά και αυτό δεν είναι βέβαιο.