Ολυμπιακός: Προσεχώς καλύτερα...

Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι ο Κορμπεράν δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα σε τρεις ημέρες, έπαιξε με την ομάδα του Μαρτίνς και μπορούσε να κερδίσει στην πρεμιέρα του, αν δεν υπήρχε η στραβοκλοτσιά του Παπασταθόπουλου.

Ολυμπιακός: Προσεχώς καλύτερα...

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε σχέση με τον διασυρμό από τη Μακάμπι, είχε διάθεση, δημιούργησε ευκαιρίες και μπορούσε να πετύχει την πρώτη νίκη της φετινής περιόδου, αλλά πάλι ένας κεντρικός αμυντικός τα έκανε θάλασσα. Αυτήν τη φορά ήταν ο Παπασταθόπουλος, στα προηγούμενα οι Σισέ, Μανωλάς και η ζωή τραβά την ανηφόρα. Έκανε, βέβαια, 16 τελικές προσπάθειες, αριθμός μεγάλος σε σχέση με το ματς με τη Μακάμπι.

Ναι μεν η αλλαγή προπονητή έφερε διάθεση, πάθος και πίεση, ο Ολυμπιακός δεν ήταν το… φάντασμα της προπερασμένης Πέμπτης, χρειάζεται όμως δουλειά πολλή για να προκριθεί και ακόμη περισσότερο για να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο στη συνέχεια. Χρειάζονται και φρέσκα πρόσωπα, αφού οι παλιοί δεν εμπνέουν και δεν είναι τυχαίο ότι αποδοκιμάστηκαν ο Καμαρά και ο Μασούρας. Δύο παίκτες που προσέφεραν πολλά στο παρελθόν, αλλά φέτος δεν μπορούν... Τουλάχιστον προς το παρόν.

Παίκτες αποκτήθηκαν, χρειάζεται όμως χρόνος για να ενσωματωθούν και για να περάσει τις ιδέες του ο Ισπανός προπονητής. Υπομονή μέχρι το τέλος Αυγούστου, όπου ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα συνεχίσει είτε στο Γιουρόπα είτε στο Κόνφερενς, αφού η χρονιά δεν έχει χαθεί. Και πέρυσι δεν πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε όμως με άνεση το πρωτάθλημα και μπορεί να το κάνει και φέτος. Με νέες ιδέες, βέβαια, και νέα πρόσωπα, για να γουστάρει και ο κόσμος που στηρίζει και στα δύσκολα.

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, ο Ολυμπιακός είναι σε κατάσταση γκροκί, οι αντίπαλοί του αναθάρρησαν μετά τα άσχημα ματς με την ισραηλινή ομάδα, ο πρωταθλητής όμως μπορεί να ξανασηκωθεί και θα το κάνει. Ο χρόνος δυστυχώς πιέζει, μπορεί όμως να δούμε καλύτερα πράγματα προσεχώς...