Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Οι Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά ήταν βάσει αποτελέσματος οι δύο βασικοί «κρίκοι» για να μην πάθει χοντρή ζημιά ο Ολυμπιακός με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

ΒΑΤΣΛΙΚ: Δεν έφερε φυσικά καμία ευθύνη στο γκολ της Σλόβαν, ενώ είχε μια-δυο καλές στιγμές που κράτησε τον Ολυμπιακό όρθιο. Καμία σχέση με την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Μακάμπι.

ΑΒΙΛΑ: Ενώ παίρνει πολλές πρωτοβουλίες από τα δεξιά, δεν φοβάται να πάει στο ένας εναντίον ενός και να πατήσει ακόμα και περιοχή, εκείνο που του έλειψε ήταν η σωστή απόφαση στην τελική πάσα.

ΣΙΣΕ: Στο πρώτο ημίχρονο δύο φορές του βγήκαν στην πλάτη του οι παίκτες της Σλόβαν και προκάλεσαν πονοκέφαλο στον Βατσλίκ. Δεν ήταν κακός, αλλά σίγουρα περιμένει και ο ίδιος περισσότερα από τον εαυτό του.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Η φάση του 0-1 ήταν μία δική του προσφορά. Για την εμπειρία του και την ποιότητά του δεν ενήργησε σωστά. Δεν πατούσε τόσο γερά στο ματς όσο θα έπρεπε, έχοντας και καλές, αλλά και κακές στιγμές που δεν μας είχε συνηθίσει.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Είχε μία καλή σέντρα στον Τικίνιο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σε γενικές γραμμές η παρουσία του ήταν υποτονική.

ΕΜΒΙΛΑ: Είχε και καλές και κακές στιγμές ο Γάλλος, ο οποίος ακόμα δεν έχει φτάσει στα γνωστά του στάνταρ.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Πέρασε σχεδόν απαρατήρητος ο Αφρικανός, ο οποίος έδωσε ελάχιστες βοήθειες στο επιθετικό κομμάτι.

ΚΟΥΝΤΕ: Μπήκε ορεξάτος, μπήκε με σκοπό να πιέσει ψηλά και να δώσει την ώθηση στους συμπαίκτες του, αλλά όσο περνούσε η ώρα, σαν να έμενε από βενζίνη.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε ένα κακό σουτ στο πρώτο μέρος από καλή θέση και ένα καλό σουτ στο δεύτερο ημίχρονο για να έκανε το 1-0, όμως, ο Έλληνας εξτρέμ είναι ξεκάθαρο ότι ψάχνει τα πατήματά του. Και πρώτα απ’ όλους ο ίδιος δεν θα είναι ευχαριστημένος με την εικόνα που έχει παρουσιάσει έως τώρα.

ΖΙΝΚΕΡΝΑΓΚΕΛ: Λίγα πράγματα από τον Δανό, ο οποίος μαζί με τον Μασούρα δεν έδωσαν το «κάτι παραπάνω» στο δημιουργικό κομμάτι.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Το πάλεψε, έδωσε αρκετές μάχες και ήταν φιλότιμος, όπως ήταν και με την Μακάμπι. Το γκολ είναι όμως η τροφή του επιθετικού…

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Έδωσε μία ταχύτητα με την είσοδό του στο ματς από τα δεξιά, ταλαιπώρησε τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως, δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός στην τελική πάσα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Επιτέλους πήρε μπρος ο Μαροκινός. Πήρε τα πάνω του με το γκολ που σημείωσε, ενώ από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ματς, το διέκρινες στο βλέμμα των Σλοβάκων ότι έχει σημάνει συναγερμός στην άμυνά τους. «Καθάρισε» για ακόμη μία φορά (πρώτη για φέτος) για τον Ολυμπιακό.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Το γλυκό του πόδι έδωσε ξανά τη λύση. Η σέντρα – διαβήτης στο κεφάλι του Ελ Αραμπί ήταν αυτή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη ρεβάνς. Γιατί είναι διαφορετικό να πηγαίνεις στην Μπρατισλάβα για νίκη με δύο τέρματα και διαφορετικό για μία απλή νίκη.
ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Έβγαλε ζωντάνια με το που μπήκε στο ματς, είχε ένα καλό σουτ ένα λεπτό μετά την είσοδό του και γενικότερα έθεσε ξεκάθαρα υποψηφιότητα για να παίξει βασικός στην Μπρατισλάβα. Θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν ξεκινήσει.