Ολυμπιακός-Σλόβαν: Σχεδόν η ίδια ενδεκάδα με το περσινό 3-0!

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ο Ολυμπιακός θα έχει σήμερα (22.00) πάνω κάτω τα ίδια πρόσωπα με το περσινό 3-0 επί της Σλόβαν. Με άλλον προπονητή στον πάγκο...

Ολυμπιακός-Σλόβαν: Σχεδόν η ίδια ενδεκάδα με το περσινό 3-0!

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλές μεταγραφές ήδη και θα κάνει κι άλλες μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα, την αλλαγή προπονητή και την προσπάθεια για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ενόψει του αποψινού αγώνα με την Σλόβαν (22.00) είναι περίεργο αλλά αυτό θα συμβεί, να έχει περίπου την ίδια ενδεκάδα ο Ολυμπιακός με το περσινό 3-0 επί της ίδιας ομάδας, μια εβδομάδα και τότε μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς και το Champions League!

Με προπονητή τον Μαρτίνς είχαν παίξει τότε στην ενδεκάδα οι Βατσλίκ, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί που λογικά θα είναι και σήμερα στο αρχικό σχήμα με προπονητή τον Κορμπεράν! Δεξί μπακ θα αλλάξει σίγουρα, αφού αντί του Λαλά θα παίξει ο Άβιλα, ο Ζινκερνάγκελ θα είναι μπροστά αντί του βασικού τότε Βαλμπουενά και ο Κούντε (που είχε μπει αλλαγή σε εκείνο το παιχνίδι) έχει πιθανότητες για βασικός. Με τον Αγκιμπού Καμαρά να ήταν πέρυσι βασικός και τώρα να έχει και αυτός τις δικές του πιθανότητες. Πρόκειται για μεγάλη ομοιότητα, η οποία μπορεί να έχει και τη σημασία της. Οι Βρσάλικο, Μανωλάς, Χουάνγκ, Λέιντνερ που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν θέση είναι εκτός. Ο δε Τικίνιο που μπορεί να παίξει απόψε, ήταν πέρυσι τραυματίας.

Σε μεγάλο βαθμό στην άμυνα και στο κέντρο θα μοιάζει η ενδεκάδα της Σλόβαν με το περσινό ματς, αφού γκολκίπερ θα είναι ο Τσόβαν, θα παίξουν επίσης οι Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο (είχε αγωνιστεί στη ρεβάνς και είχε αποβληθεί), Κανκάβα, Κάτσκα, Πάουσεκ. Θα ήταν και ο Βάις αλλά είναι τραυματίας, ενώ μπροστά είχε παίξει ο Γκάβριτς που μπορεί να είναι και τώρα. Με τον άλλον σέντερ φορ, τον Χέντι να ήταν πέρυσι στον πάγκο. Με απόντες τους ενδεκαδάτους στο περσινό ματς Ντε Καμπς, Ζρχμάλ, Μποζίνκοφ και Ραμπιού. Αλλά με τον ίδιο προπονητή, τον Βλάντιμιρ Βάις κι αυτή είναι μια σημαντική διαφορά με τον Ολυμπιακό. Που μπορεί να παίξει ρόλο για διαφορετική έκβαση, μπορεί και όχι...