Δεν πάει με... 3-1 στην Αγγλία ο Ολυμπιακός!

Από το τέλος του ματς του Καραϊσκάκη με την Μπέρνλι, ξεκίνησαν οι συζητήσεις προπονητή και παικτών για το πώς ξεκινάει ήδη η προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς του "Turf Moor".

Δεν πάει με... 3-1 στην Αγγλία ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έκανε το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης με το χθεσινό 3-1 επί της Μπέρνλι. Ένα βήμα πρόκρισης που αιφνιδίασε τους Άγγλους, οι οποίοι έκαναν όνειρα διπλού στο Καραϊσκάκη. Ακόμα και στις δηλώσεις τους φάνηκε να μην παραδέχονται στο 100% την ανωτερότητα των Πειραιωτών στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Σημασία όμως δεν έχει πώς το βλέπουν ο Ντάις και οι ποδοσφαιριστές του, αλλά οι συζητήσεις στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια μετά την νίκη εναντίον της 7ης ομάδας της Premier League.

Ο Μαρτίνς και οι παίκτες συμφώνησαν σε ένα πράγμα: Ότι στην Αγγλία δεν θα πάει ο Ολυμπιακός με το... 3-1 στο “τσεπάκι” του. Τι ακριβώς εννοούμε; Οι δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Γιαννιώτης ότι θα αντιμετωπίσουν τη ρεβάνς σαν να έληξε το πρώτο ματς ισόπαλο 0-0, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα που επικρατούσε στα αποδυτήρια στο φινάλε του ματς.

Είναι κάτι το οποίο το έχει σαν μότο ο Μαρτίνς. Να θυμίσουμε ότι και μετά το 4-0 επί της Λουκέρνης, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε κάνει την ίδια κουβέντα με τους παίκτες του. Προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι θα πρέπει να βγάλουν από το μυαλό τους ότι είχαν «κλειδώσει» ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο ματς.

Με το ίδιο σκεπτικό λοιπόν θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Αγγλία, έτσι ώστε να είναι οι “ερυθρόλευκοι” ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένοι στο «σπίτι» της Μπέρνλι.