Κορμπεράν: «Έτσι θα αποκλείσει ο Ολυμπιακός την Σλόβαν»

Τι δήλωσε ο Κάρλος Κορμπεράν για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. 

Κορμπεράν: «Έτσι θα αποκλείσει ο Ολυμπιακός την Σλόβαν»

Μετά τις... προγραμματικές δηλώσεις του για τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και την τεχνική ευθύνη της ελληνικής ομάδας, ο Κάρλος Κορμπεράν αναφέρθηκε στον αγώνα της Πέμπτης (4/8-22.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για την γ' προκριματική φάση του Europa League. Με τον Ισπανό να βγάζει το πουκάμισο της επίσημης παρουσίασης και να εμφανίζεται με αθλητική περιβολή!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε για τα ματς με την Σλόβαν.

«Είναι σημαντικό το ψυχολογικό κομμάτι και η αντίδραση των παικτών. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι με ομαδικότητα μπροστά στους καταπληκτικούς οπαδούς μας. Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι για να κατακτήσουμε το στόχο μας. Έχουμε δύο παιχνίδια για να τα καταφέρουμε φυσικά. Όμως το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό από τα δύο».

Για την ενδεκάδα και τη λίστα: «Θα κάνουμε δύο αλλαγές στη λίστα και μετά από τις λίγες δοκιμές έχω καταλήξει στην ενδεκάδα. Το βράδυ ή αύριο θα ξέρουμε για τη λίστα γιατί έχουμε ακόμη μία προπόνηση και μετά θα ξέρουμε».

Υπάρχει περίπτωση στις αλλαγές να είναι και παίκτες εκτός της προηγούμενης λίστας;

«Όλα εξαρτώνται την οπτική του καθενός για τους παίκτες. Όπως είδα τις προπονήσεις θα πάρω τις δικές μου αποφάσεις για τους παίκτες. Όλοι οι παίκτες που είναι στη λίστα προπονούνται με την ομάδα».