Παπασταθόπουλος: «Όλα διαφορετικά με Σλόβαν, ποτέ ξανά βραδιά σαν την Μακάμπι»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός απέναντι στη Σλόβαν θα είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με την ντροπιαστική εικόνα του με την Μακάμπι. 

Παπασταθόπουλος: «Όλα διαφορετικά με Σλόβαν, ποτέ ξανά βραδιά σαν την Μακάμπι»

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την πρώτη αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (4/11-22.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» εκπροσώπησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο έμπειρος αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε:

«Θα πρέπει να τα κάνουμε όλα διαφορετικά. Δεν ήταν Ολυμπιακός αυτό με την Μακάμπι και στα δύο ματς. Το δεύτερο ματς ήταν ντροπιαστικό. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι όλο αυτό ήταν μία πολύ κακή παρένθεση και δε θα ξανασυμβεί ποτέ».

Για την πίεση χρόνου για τον Κορμπεράν: «Ο χρόνος δεν είναι πολύς για το νέο τεχνικό. Από την πρώτη στιγμή έδειξε κάποια πράγματα που θέλει και πιστεύω ότι θα είμαστε άμεσα πολύ καλύτεροι».

Για τη διαφορά σε σχέση με τη δουλειά του Μαρτίνς: «Υπάρχουν διαφορετικά πράγματα, είναι λογικό. Δε λέω αν είναι τώρα καλύτερα ή χειρότερα. Είναι νέα στοιχεία που θέλει ο προπονητής κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τον βοηθήσουμε με την πρόκριση»

Για την αντίδραση της ομάδας: «Θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος αύριο έναν πεινασμένο Ολυμπιακό, με πάλη για τη νίκη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό κι εμείς οι παίκτες θέλουμε να δείξουμε ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ αυτό που έγινε με την Μακάμπι. Δεν μπορείς ποτέ να λες ποτέ, αλλά σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλουμε να το ξαναζήσουμε ποτέ. Καθοριστικό θα είναι το πως θα μπούμε στο γήπεδο, να έχουμε υπομονή επιθετικά και αμυντικά, να είναι κοντά η ομάδα, με σωστές αντιδράσεις. Εάν το κάνουμε και με τις οδηγίες του προπονητή, θα έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα».