Η κριτική των παικτών: Σούπερ Φορτούνης, αλάνθαστος Βούκοβιτς

Ο Ολυμπιακός "καθάρισε" τη Μπέρνλι νικώντας την με 3-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και έχοντας κορυφαίο τον Φορτούνη. Τι έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" στο ματς με τους Άγγλους.

Η κριτική των παικτών: Σούπερ Φορτούνης, αλάνθαστος Βούκοβιτς

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Μεγάλη πίεση δεν δέχτηκε, αλλά όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Στην εκτέλεση του πέναλτι από τον Γουντ ίσως να καθυστέρησε να επιλέξει γωνία.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά οι προωθήσεις του ήταν περιορισμένες. Ήταν πιο προσεκτικός σε σχέση με το ματς κόντρα στη Λουκέρνη, αφού η Μπέρνλι ήταν και καλύτερη ομάδα από την ελβετική.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Έδωσε πολλές μάχες στα μετόπισθεν και είναι αλήθεια ότι αυτή τη φορά απέφυγε τα λάθη εκτός από 1-2 περιπτώσεις. Σίγουρος στις μεταβιβάσεις του και μαχητικός σε κάθε φάση.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Τα έβαλε με τα θηρία της Μπέρνλι και δεν έχασε καμία μονομαχία. Ο Σέρβος ήταν φοβερός και "καθάρισε" όλες τις φάσεις. Ειδικά στο πρώτο τέταρτο που η Μπέρνλι είχε μπει καλά και απειλούσε ο "Βούκο"… σκούπιζε τα πάντα στην άμυνα.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Όπως και ο Ομάρ έτσι και ο Τσιμίκας δεν είχε πολλές προωθήσεις και ήταν λογικό. Όσες φορές βγήκε μπροστά το έκανε καλά. Μπήκε κάπως τρακαρισμένος στο ματς, όμως, στη συνέχεια ανέβηκε και δεν φοβήθηκε να μπει πολύ δυνατά σε αρκετές φάσεις.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Έχει βάλει το γκολ που γίνεται το 2-1 με σωστή τοποθέτηση, ενώ και σε αυτό το ματς όπως και σε εκείνα με τη Μπέρνλι έχει τρέξει πολύ και έχει κάνει αθόρυβη δουλειά.

ΚΑΜΑΡΑ: Κάνει το σουτ στη φάση που ο Ολυμπιακός κέρδισε το πέναλτι και σε ακόμα ένα ματς ήταν παντού, σε όλο το γήπεδο. Ο νεαρός χαφ ήταν και βελτιωμένος σε σχέση με τα ματς κόντρα στη Λουκέρνη και πιο συγκεντρωμένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορεί να μην έβαλε γκολ, αλλά από τα πόδια του ξεκίνησαν 2-3 καλές φάσεις που δεν μπόρεσαν να τελειώσουν οι συμπαίκτες του. Και αυτός πάλεψε πολύ και μπήκε πολύ δυνατά στις σκληρές μονομαχίες.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Τα λόγια είναι περιττά για τον Φορτούνη. Έχει κάνει άψογο ματς με δύο γκολ και μία ασίστ. Δικαίως είναι ο κορυφαίος. Το σημαντικότερο, όμως είναι ότι έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο την αύρα του ηγέτη.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ήταν μέσα αρκετές φάσεις, δημιούργησε καταστάσεις και θα μπορούσε να έχει τελειώσει καλύτερα κάποιες καλές στιγμές που του παρουσιάστηκαν. Αυτό το θέμα με τα τελειώματα του αν φτιάξει όλα θα είναι τέλεια.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Είχε μοναδική ευκαιρία μετά το 2-1 να σκοράρει, αλλά είδε τη μπάλα να περνάει ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Χίτον. Και πάλι, όμως, ήταν ο… κλασσικός Γκερέρο. Μαχητής στον αγωνιστικό χώρο που δεν άφησε ούτε μία μπάλα να πάει χαμένη.

ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ: Μπήκε στο παιχνίδι στο 84' αντί του Λάζαρου και δεν μπορεί να κριθεί για τα ελάχιστα λεπτά που αγωνίστηκε.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Στο 88' πήρε τη θέση του Φορτούνη και επίσης δεν μπορεί να κριθεί γι' αυτό το διάστημα που έπαιξε.