Χασάν: «Η πρόκριση θα κριθεί σε 180 λεπτά»

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε στην κάμερα της NOVA λίγο πριν την έναρξη την πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπέρνλι.

Χασάν: «Η πρόκριση θα κριθεί σε 180 λεπτά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συμπεριλάβει τους νεοαποκτηθέντες Γκιγιέρμε και Χασάν στην αποστολή των Πειραιωτών κόντρα στην Μπέρνλι για τα play off του Europa League. Ο Πορτογάλος ωστόσο έθεσε εκτός τους δύο ποδοσφαιριστές καθώς χρειάζονται χρόνο προσαρμογής κάτι που επισήμανε και ο Αιγύπτιος επιθετικός στις δηλώσεις που έκανε πριν τον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το κόψιμο του από την 18αδα:

«Μου εξήγησε ο προπονητής ότι θα είμαι εκτός 18άδας γιατί είμαι φρέσκος στην ομάδα και θα χρειαστώ χρόνο για να προσαρμοστώ. Από τη στιγμή που πάτησα, όμως, το πόδι μου στο γήπεδο κατάλαβα γιατί αυτός ο κόσμος αγαπάει τόσο πολύ την ομάδα και θα κάνω τα πάντα για να είναι χαρούμενοι και να παίρνουμε νίκες».

Για την σημερινή αναμέτρηση:

«Ο προπονητής μας είπε να είμαστε επιθετικοί και να παίξουμε έξυπνα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση της ομάδας μας και η νίκη είναι επιτακτική. Η σημερινή αναμέτρηση δεν διαρκεί 90 λεπτά αλλά 180 καθώς έχουμε και την ρεβάνς στην Αγγλία».