Ολυμπιακός: Τι θα γίνει αν περάσει την Σλόβαν

Ο Ολυμπιακός είχε αποκλείσει πέρυσι την Σλόβαν Μπρατισλάβας μετά το σοκ από την Λουντογκόρετς. Τώρα καλείται να κάνει το ίδιο, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να ξεπεράσει και το εμπόδιο στα play off του Europa League. Με δυνατές ομάδες στους υποψήφιους.

Ολυμπιακός: Τι θα γίνει αν περάσει την Σλόβαν

Μετά τον περσινό αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς και το Champions League ο Ολυμπιακός είχε αντιδράσει άμεσα και είχε περάσει με άνεση την Σλόβαν Μπρατισλάβας (3-0, 2-2) μπαίνοντας στους ομίλους του Europa League.

Τώρα η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να πρέπει ξανά να παίξει την Σλόβαν του Βλάντιμιρ Βάις, αυτή τη φορά για τον τρίτο προκριματικό του Europa League. Κάτι που σημαίνει ότι για να μπει στους ομίλους θα πρέπει να περάσει και από τα play off.

Κι όπως είχε συμβεί και πριν από την Μακάμπι Χάιφα, θα μάθει τους υποψήφιους αντίπαλούς του στα play off του Europa League προτού παίξει με την Σλόβαν. Στις 4 και 11 Αυγούστου, πρώτα εντός μετά εκτός, είναι τα ματς με τους Σλοβάκους, ενώ η κλήρωση για τα play off θα γίνει στις 2 Αυγούστου. Όπως και για αυτά του Conference League όπου και εκεί θα γίνουν γνωστοί υποψήφιοι αντίπαλοι σε περίπτωση αποκλεισμού.

Πιθανοί αντίπαλοι για τον Ολυμπιακό στην κλήρωση της 2ας Αυγούστου (14.00) στη Νιόν για το Europa League θα είναι ομάδες που ήδη έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους. Μία εκ των Γάνδη (Βέλγιο), Αούστρια (Αυστρία), Χαρτς (Σκωτία), Ομόνοια (Κύπρος), Σίβασπορ (Τουρκία), Ντνίπρο (Ουκρανία), Σίλκεμποργκ (Δανία).

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 18 και 25 Αυγούστου. Ενδιάμεσα ο Ολυμπιακός θα έχει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.