Φορτούνης: «Στο Καραϊσκάκη, εκεί όπου χτυπάει η ερυθρόλευκη καρδιά!»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού έκανε ο Κώστας Φορτούνης για να δώσει το «παρών» στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» ενόψει της Μπέρνλι. 

Φορτούνης: «Στο Καραϊσκάκη, εκεί όπου χτυπάει η ερυθρόλευκη καρδιά!»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (23/8, 21:00) την Μπέρνλι για το πρώτο ματς για τα play off του Europa League. Ο Κώστας Φορτούνης με αφορμή την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση έκανε κάλεσμα στο κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα και να στηρίξει την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα άσου:

«Η δύναμη που έχει το γήπεδο Καραϊσκάκη είναι τεράστια! Αυτή τη δύναμη παίρνουμε κι εμείς, από τις φωνές και τα χειροκροτήματά σας. Νιώθουμε πιο δυνατοί, πρακτικά ανίκητοι! Το παιχνίδι με την Μπέρνλι απόψε είναι δύσκολο, το ξέρουμε καλά. Δεν γνωρίζουμε, όμως, τι θα πει φόβος, όσο έχουμε εσάς στο πλευρό μας!

Ξέρετε καλά, όπως το γνωρίζουμε κι εμείς, ότι ενωμένοι πετυχαίνουμε τα πάντα. Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ένα και έτσι πρέπει να μας γνωρίσουν απόψε και οι Άγγλοι.

Θέλουμε το γήπεδο μας γεμάτο! Γεμάτο από κόσμο, γεμάτο από πάθος, γεμάτο από ένταση και δίψα για την πρόκριση. Απόψε γινόμαστε ξανά ένα και κάνουμε το πρώτο βήμα για να μπούμε στους ομίλους του Europa League και να συνεχίσουμε την επιτυχημένη ευρωπαϊκή μας παρουσία.

Απόψε φοράμε όλοι την ερυθρόλευκη φανέλα και δίνουμε το παρών στην εξέδρα! Δίνουμε το παρών στο γήπεδο Καραϊσκάκη, εκεί όπου χτυπάει η ερυθρόλευκη καρδιά!

Ολυμπιακέ μαζί σου!»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας