Έμειναν μόλις 5.000 εισιτήρια

Το πρωί θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» τα ελάχιστα «μαγικά χαρτάκια» που έχουν απομείνει.

Έμειναν μόλις 5.000 εισιτήρια

Από την πρώτη ημέρα που τέθηκαν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια άρχισαν να γίνονται ανάρπαστα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδειξαν αποφασισμένοι να γεμίσουν το «Γ. Καραϊσκάκης» και να βοηθήσουν την ομάδα τους έτσι ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Άπαντες άλλωστε αναφέρονται στη δύναμη που αντλούν από τον κόσμο και στο πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα το γεμάτο γήπεδο. Για την πρώτη αναμέτρηση με τη Μπέρνλι οι οπαδοί των Πειραιωτών έχουν εξαφανίσει μεγάλο μέρος των εισιτηρίων.

Στη διάθεση του κόσμου έχουν απομείνει μόλις 5.000 εισιτήρια. Από τις 10 το πρωί της Πέμπτης τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης». Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν εισιτήρια όλων των τιμών, ενώ παράλληλα θα συνεχίζεται και η διάθεση των διαρκείας.

Να σημειωθεί πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, η κάρτα φιλάθλου και το ΑΜΚΑ. Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο και σκοπεύουν να το κάνουν την Πέμπτη καλό θα είναι να κατηφορίσουν νωρίς στο φαληρικό γήπεδο προκειμένου να αποφευχθούν οι ουρές. Επίσης στα εισιτήρια που έχουν φύγει μέχρι τώρα δεν υπολογίζονται τα διαρκείας οι πωλήσεις των οποίων έχουν ξεπεράσει τις 15.000.