Το μυστικό του Ολυμπιακού για το πρώτο βήμα

Οι Άγγλοι τρέμουν το «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να το εκμεταλλευτούν με ένα δυνατό ξεκίνημα.

Το μυστικό του Ολυμπιακού για το πρώτο βήμα

Το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού. Όταν το γήπεδο είναι κατάμεστο και όπως πρέπει η ομάδα παίρνει άλλη ώθηση και ο αντίπαλος αισθάνεται μεγάλη πίεση.

Οι Άγγλοι τρέμουν το φαληρικό γήπεδο και φάνηκε αυτό με τις δηλώσεις που έκαναν στη συνέντευξη Τύπου. Έχουν ακούσει πολλά για την έδρα των «ερυθρόλευκων» και φυσικά έχουν διαβάσει πολύ περισσότερα. Περιμένουν «καυτή» ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο και το τόνιζαν αυτό και όσοι συνόδεψαν την αποστολή της Μπέρνλι στην Ελλάδα.

Είναι φόβητρο για την άπειρη αγγλική ομάδα το φαληρικό γήπεδο και παράλληλα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να το εκμεταλλευτεί όλο αυτό. Στο Ρέντη θεωρούν πως η Μπέρνλι είναι θα χάσει τη συγκέντρωση της και ειδικά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Γνωρίζουν πως τα πρώτα λεπτά είναι δύσκολα για οποιονδήποτε αντίπαλο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν. Ο Πέδρο Μαρτίνς ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του ένα πολύ δυνατό και πιεστικό ξεκίνημα προκειμένου να στριμωχτούν οι ποδοσφαιριστές της Μπέρνλι. Αν είναι δυνατόν να έρθει ένα γκολ σε εκείνο το διάστημα θα είναι ό,τι καλύτερο για τους «ερυθρόλευκους».