Η τρέλα του Νάτχο που τον έβαλε στην αποστολή

Τα δίνει όλα σε καθημερινή βάση ο Ισραηλινός χαφ και τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η επιβράβευση από τον Μαρτίνς.

Η τρέλα του Νάτχο που τον έβαλε στην αποστολή

Μετά το παιχνίδι με τη Λουκέρνη ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για την κατάσταση που βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και για τον Μπίμπαρς Νάτχο είχε πει ότι είναι πίσω από φυσική κατάσταση. Είχε τονίσει τότε για τον Ισραηλινό πως θέλει χρόνο ακόμα προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να τεθεί στη διάθεση του.

Ο Νάτχο, πάντως, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπέρνλι. Το όνομα του βρίσκεται μέσα στα 21 που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος προπονητής. Το αν θα βρεθεί στην τελική 18άδα είναι κάτι που θα φανεί την Πέμπτη.

Το θέμα είναι πως ο Νάτχο έχει δουλέψει πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα. Τα δίνει όλα σε καθημερινή βάση προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η μεγάλη προσπάθεια που κάνει σε στο προπονητικό κέντρο έχει εκτιμηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς και τον επέλεξε για την αποστολή του αγώνα με τη Μπέρνλι.

Ο Νάτχο δουλεύει πολύ σκληρά και θέλει όσο τίποτα άλλο να τεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στη διάθεση του προπονητή του. Ο Ισραηλινός χαφ των Πειραιωτών δείχνει φοβερή θέληση για να καλύψει το χαμένο έδαφος και το πιθανότερο είναι πως στο ματς με τον Λεβαδειακό θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Μαρτίνς.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας