Λάζαρος: «Έχω άλλο ένα γκολ...»

Ο Χριστοδουλόπουλος κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το γήπεδο και τόνισε πως έχει θα σκοράρει και κατά της Μπέρνλι.

Λάζαρος: «Έχω άλλο ένα γκολ...»

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής εξτρέμ αναφέρθηκε αρχικά στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Ο Λάζαρος, μάλιστα κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το γήπεδο φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως έχει άλλο ένα γκολ, αυτή τη φορά για τη Μπέρνλι.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη συνέντευξη Τύπου…

Έχοντας δει την Μπέρνλι στην ανάλυση που έχετε κάνει με τον προπονητή σας, ποια είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να έχετε για να κάνετε το πρώτο βήμα για την πρόκριση;

Αναλύοντας το παιχνίδι νομίζω ότι πρέπει να έχουμε υπομονή στο επιθετικό μας παιχνίδι, καθώς οι Άγγλοι έχουν καλά κορμιά με την ποδοσφαιρική έννοια. Κλείνουν τους χώρους πίσω καλά και εμείς στην κατοχή της μπάλας πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και πρέπει κυκλοφορώντας την μπάλα να βρούμε την κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο σημείο για να την χτυπήσουμε.

Έρχεται ένα πολύ πιο δύσκολο ματς συγκριτικά με αυτό της Λουκέρνης. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

Είναι θέμα συζήτησης καθημερινό στον Ρέντη η διάθεση που δείχνει ο κόσμος. Ακόμη κι αν δεν το διαβάζουμε κάπου, ρωτάμε τους υπεύθυνους για να μας ενημερώσουν τι συμβαίνει με τα εισιτήρια, γιατί ξέρουμε πόσο μεγάλη δύναμη είναι ο κόσμος για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα και αυτό έχει παίξει τον ρόλο του. Για να ανάψει φωτιά εδώ μέσα ξέρουμε ότι θέλει μία σπίθα. Ένα μήνυμα προς τον κόσμο είναι ότι θέλω να τον προσκαλέσω στο παιχνίδι, ξέρω ότι θα έρθει. Θέλω λοιπόν να τους πω ένα πράγμα: Νιώστε “ένα” με την ομάδα, φορέστε την ερυθρόλευκη και να είμαστε ένα αύριο.

Το ένστικο που έχεις είναι ότι θα σκοράρεις ή όχι;

Δεν μου άρεσε στο παρελθόν να λέω πράγματα πριν από τα ματς. Μ' αρέσει να κρατάω χαμηλό προφίλ. Όταν κάτι μου πάει καλά, κλείνομαι λίγο στον εαυτό μου για να μου πάνε καλύτερα τα πράγματα. Την τελευταία εβδομάδα νιώθω καλά και νομίζω ότι έχω άλλο ένα (γέλια).

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας