Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ για τον αγώνα με Μπέρνλι

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε πως οι θέσεις των ΑΜΕΑ έχουν εξαντληθεί ενόψει της πρώτης αναμέτρησης απέναντι στην Μπέρνλι.

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ για τον αγώνα με Μπέρνλι

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα κόντρα στην Μπέρνλι για τα playoffs του Europa League.

Με επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως οι θέσεις των ΑΜΕΑ έχουν εξαντληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της Φάσης των Play Offs του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – BURNLEY που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 23/8/18 και ώρα 21:00, ενημερώνει τους φίλους / AMEA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – Α.Μ.Ε.Α έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – Α.Μ.Ε.Α, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας