Μπάχα: «Για εμάς το ματς με τον Άρη θα είναι σαν... διακοπές!»

Τι δήλωσε ο Ντμίτρι Μπάχα, εκπροσωπώντας τους παίκτες της Γκόμελ, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (21/7, 21.00) με τον Άρη για τον 2ο προκριματικό του Europa League.

Μπάχα: «Για εμάς το ματς με τον Άρη θα είναι σαν... διακοπές!»

Χωρίς άγχος θα παραταχθεί, αν μη τι άλλο, η Γκόμελ στον αγώνα της Πέμπτης (21/7, 21.00) με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το πρώτο από τα δύο παιχνίδια του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Ντμίτρι Μπάχα, του 32χρονου μέσου της ομάδας της Λευκορωσίας, ο οποίος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς επισήμανε:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο, μια και ο Άρης πολύ ισχυρή ομάδα, ενώ οι οπαδοί του είναι ιδιαίτερα ένθερμοι. Δεν με ανησυχεί κάτι το ιδιαίτερο, από τη στιγμή που από μόνο του ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, είναι μια ευχάριστη περίσταση.

Κάτι σαν… διακοπές για μένα και για τους συμπαίκτες μου. Ο Άρης είναι πολύ ισορροπημένη ομάδα, ξεχωρίζω βέβαια τον Ιτούρμπε, αλλά έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και η κατάκτηση της 3ης θέσης δείχνει ότι έχει ποιότητα συνολικά».