Αυτοί οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αντιμετωπίσει την Μπέρνλι

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν αντιμετωπίσει πρόσφατα την Μπέρνλι και ξέρουν καλά τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της.

Αυτοί οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αντιμετωπίσει την Μπέρνλι

Προσωπική εμπειρία από αναμετρήσεις με την Μπέρνλι έχουν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, καθώς έχουν αγωνιστεί ως αντίπαλοι με την αγγλική ομάδα φορώντας τη φανέλα της Χαλ και της Νότιγχαμ αντιστοίχως.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί την έχει αντιμετωπίσει μάλιστα σε επίσημο παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ. Στη σύντομη θητεία του στην Χαλ, όταν πήγε δανεικός τον χειμώνα του 2017 και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα, ο Νορβηγός μπακ είχε αγωνιστεί από την αρχή και μέχρι το 82’, στο παιχνίδι Χαλ-Μπέρνλι 1-1 για την Πρέμιερ Λιγκ, στις 25 Φεβρουαρίου του 2017. Σε εκείνο το ματς είχαν παίξει για την Μπέρνλι 7 παίκτες από το τωρινό ρόστερ της. Ο Μπαρνς, ο Γκούντμουντσον, ο Μι, ο Γουόρντ, ο Λόουτον, ο Ταρκόφσκι και ο Βόουκς.

Ισόπαλο 1-1 είχε έρθει και το φιλικό παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Μπέρνλι, το περασμένο καλοκαίρι. Στις 29 Ιουλίου του 2017. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπουχαλάκης, άρα και αυτός θυμάται πράγματα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, από διά ζώσης εμπειρία. Σε εκείνο το ματς, μάλιστα, είχαν παίξει 12 παίκτες της Μπέρνλι που είναι και τώρα στην ομάδα του Σον Ντάις! Ο Λόουτον, ο Μπάρντσλι, ο Μι, ο Τέιλορ, ο Ταρκόφσκι, ο Γουόρντ, ο Χέντρικ, ο Γκούντμουντσον, ο Κορκ, ο Γουέστγουντ, ο Μπαρνς και ο Βόουκς. Ο Μπουχαλάκης αγωνίστηκε στην Τσάμπιονσιπ σε 21 παιχνίδια, σε ένα για το Κύπελλο και σε ένα στο Λιγκ Καπ. Πέτυχε δύο γκολ, στην εκτός έδρας νίκη επί της Μπρέντφορντ, με 4-3.