Ντάις: «Νοοτροπία νικητή ο Ολυμπιακός, θα δούμε γιατί γίνεται θόρυβος με το Καραϊσκάκη»

Ο προπονητής της Μπέρνλι εκθείασε τον Ολυμπιακό, ενώ έδειξε τη δυσαρέσκειά του που η ομάδα του δεν θα προπονηθεί στο Καραϊσκάκη. 

Ντάις: «Νοοτροπία νικητή ο Ολυμπιακός, θα δούμε γιατί γίνεται θόρυβος με το Καραϊσκάκη»

Ο Σόν Ντάις μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League. O προπονητής της αγγλική ομάδας παράλληλα εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη αλλά σε αυτό της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το γήπεδο εκεί. Δεν ξέρω πολλά επί του θέματος, εκτός του ότι δεν επιτρέπεται να είμαστε εκεί το προηγούμενο βράδυ, που δείχνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα πάμε στο στάδιο, ακόμη και αν δεν γίνεται να προπονηθούμε σε αυτό. Οπότε, θα ρίξουμε μια ματιά για να δούμε γιατί γίνεται αυτός ο… θόρυβος. Θα μάθουμε περισσότερα όταν βρεθούμε εκεί».

Όσον αφορά τις αγωνιστικές λεπτομέρειες, σχολίασε το υψηλό ποσοστό νικών στα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού: «Είναι μια ομάδα που συνήθως νικάει εκεί, ιστορικά. Δεν παίρνουν πάντα το πρωτάθλημα, αλλά συνήθως είναι κοντά στο να τα καταφέρουν, άλλες φορές περισσότερο, άλλες λιγότερο. Έχουν υψηλό ποσοστό νικών, οπότε έχουν νοοτροπία νικητή στα παιχνίδια.

Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αντιλαμβανόμαστε ως ομάδα και ότι ως εκ τούτου πιθανότατα πρόκειται για καλή ομάδα. Έχουμε κάνει… προεργασία φυσικά και οι παίκτες θα μάθουν κάτι παραπάνω για τον αντίπαλο, οπότε θα μάθουμε πως θα πάμε στο ματς».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας