Η 11άδα του Ολυμπιακού που ετοιμάζεται για τη Μπέρνλι

Το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα, την Πέμπτη το βράδυ.

Η 11άδα του Ολυμπιακού που ετοιμάζεται για τη Μπέρνλι

Εξαιτίας του 4-0 του πρώτου αγώνα ο επαναληπτικός με τη Λουκέρνη είχε μετατραπεί σε τυπική διαδικασία. Ο Ολυμπιακός είχε καθαρίσει την πρόκριση, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ζητήσει από τους παίκτες του σοβαρότητα και να αντιμετωπίσουν το ματς σαν να μην τρέχει τίποτα.

Πράγματι οι ποδοσφαιριστές του μπήκαν στο Swissporarena έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, ήταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι με αποτέλεσμα η ομάδα του Πειραιά να επικρατήσει με 3-1. Για τον Μαρτίνς η εικόνα του αγώνα της Ελβετίας ήταν ίσως το πιο σημαντικό, ήταν το μεγαλύτερο κέρδος.

Κάπως έτσι αυτοί οι έντεκα έδειξαν σε όλους ότι είναι επαγγελματίες, είναι σοβαροί και προσγειωμένοι και με εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Με το σπαθί τους κερδίζουν θέση και για το πρώτο ματς με τη Μπέρνλι.

Όπως έχουμε γράψει ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στο μυαλό του την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε στα δύο παιχνίδια με τη Λουκέρνη και στο φιλικό με τη Λεγανές. Αυτό προκύπτει και μετά την προπόνηση της Τρίτης με τον κόουτς να ετοιμάζει τους ίδιους έντεκα.

Δηλαδή ο Γιαννιώτης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα στα δύο άκρα της άμυνας. Βούκοβιτς και Μιράντα θα παίξουν στα στόπερ. Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι οι δύο χαφ του Ολυμπιακού, ενώ αυτό που δεν θα άλλαζε με τίποτα είναι η τετράδα της επίθεσης. Λάζαρος, Φορτούνης, Ποντένσε και Γκερέρο είναι οι ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν κόντρα στη Μπέρνλι. Κατά τα άλλα για δεύτερη σερί ημέρα ο Μαρτίνς έδειξε βίντεο στους παίκτες του τη Μπέρνλι.