Ο Ταρκόφκσι εκθειάζει Ολυμπιακό: «Ομάδα Champions League...»

O Τζέιμς Ταρκόφσκι μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Ολυμπιακό, σε δηλώσεις τους στο site της «Telegraph».

Ο Ταρκόφκσι εκθειάζει Ολυμπιακό: «Ομάδα Champions League...»

Στόχος της Μπέρνλι και του Ταρκόφσκι είναι να προκριθούν στους ομίλους του Europa League, κάτι που τόνισε ο παίκτης του αγγλικού συλλόγου σε δηλώσεις του στην ηλεκτρονική μορφή της Telegraph: «Θα ήταν υπέροχο γιατί έχουμε αποκλείσει ήδη δύο δύσκολες ομάδες", είπε ο 25χρονος αμυντικός.

Και πρόσθεσε: «Δεν είχαμε καλή κλήρωση και πάλι, διότι ο Ολυμπιακός διαπρέπει εδώ και χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κυρίως στο Champions League, γι 'αυτό θα είναι μια μεγάλη εμπειρία να πάμε εκεί και να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε τι είμαστε. Τελειώσαμε στην έβδομη θέση της Premier League για έναν λόγο, οπότε δεν βγαίνουμε απλά εκεί έξω για να απολαύσουμε τον εαυτό μας. Θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτόν τον θεσμό.»

Ο Ταρκόφσκι αναφέρθηκε στη δυσκολία αυτής τη πορείας: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το «ταξίδι». Δεν πρόκειται να είναι εύκολο, θα είναι δύσκολο μερικές φορές, αλλά θέλουμε να το επιτύχουμε και να δείξουμε ποιοι είμαστε.»

Ο ποδοσφαιριστής των «Κλάρετς» παραδέχτηκε ότι είναι μια δύσκολη εποχή για τους παίκτες της Μπέρνλι, οι οποίοι ταξιδεύουν συνέχεια: «Αυτές οι πρώτες εβδομάδες ήταν δύσκολες επειδή ήταν χωρίς διακοπή. Είμαστε σε ένα αεροπλάνο κάθε δεύτερη εβδομάδα, στη Σκωτία, την Τουρκία και στο Σαουθάμπτον. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι μέρος αυτού που έχουμε εμπλακεί και πρέπει να το απολαύσουμε ενώ είμαστε σε αυτό. "

Τέλος ο Ταρκόφσκι τόνισε πως η ομάδα του θα «παλέψει» για ένα θετικό αποτέλεσμα: «Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία. Πολλοί παίκτες δεν έχουν την ευκαιρία να παίξουν στο γήπεδο του Ολυμπιακού και να τον αντιμετωπίσουν σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν πρόκειται να πάμε εκεί απλά για να το απολαύσουμε. Ψάχνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.»