Βίντεο στο Ρέντη: Ο Μαρτίνς έδειξε τη Μπέρνλι και έκανε ανάλυση

Που εστίασε ο Πορτογάλος προπονητής κατά την προβολή βίντεο της αγγλικής ομάδας στους ποδοσφαιριστές του και τι τους ζήτησε.

Βίντεο στο Ρέντη: Ο Μαρτίνς έδειξε τη Μπέρνλι και έκανε ανάλυση

Ταξίδεψε ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς στο Μπέρνλι για να παρακολουθήσει την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γουότφορντ και να την δει να χάνει μάλιστα με σκορ 3-1. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε από κοντά την αγγλική ομάδα, έβγαλε τα συμπεράσματα του και πριν την προπόνηση της Δευτέρας έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του την αγγλική ομάδα.

Οι συνεργάτες του άλλωστε από την ημέρα που έγινε η κλήρωση παρακολουθούν τη Μπέρνλι και ήδη είχαν μαζέψει πολλές και σημαντικές πληροφορίες από τα μέχρι τώρα παιχνίδια της. Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν το ματς της Μπέρνλι με τη Μπασακσεχίρ και αυτό με τη Σαουθάμπτον για το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εστίασε κυρίως στην επιθετική ανάπτυξη της Μπέρνλι. Ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο με τον οποίο βγαίνει στην επίθεση η αγγλική ομάδα δείχνοντας ότι δεν θα έχουν απέναντι τους ένα σύνολο που μόνο θα αμυνθεί, αλλά ένα σύνολο που είναι επικίνδυνο και από τη μέση και μπροστά.

Το συμπέρασμα που βγήκε από την προβολή βίντεο ήταν ότι πρόκειται για μία κλασσική αγγλική ομάδα, η οποία έχει απίστευτα αθλητικά προσόντα. Είναι γρήγορη και αρκετά επικίνδυνη. Επίσης σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η επίθεση της. Όπως μία τυπική αγγλική ομάδα έτσι και η Μπέρνλι παίζει με πολλές σέντρες από τα πλάγια και με αρκετά γεμίσματα. Ζήτησε μεγάλη προσοχή ο Πέδρο Μαρτίνς από τους ποδοσφαιριστές του.

Αυτό, πάντως ήταν το πρώτο βίντεο που είδαν τη Μπέρνλι, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα τις επόμενες ημέρες. Ο κόουτς των Πειραιωτών προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια όπως είχε κάνει και με τη Λουκέρνη.