Κάνουν καμίνι το «Γ. Καραϊσκάκης», έφυγαν 7000 εισιτήρια

Μεγάλες ουρές το πρωί στο φαληρικό γήπεδο με τον κόσμο του Ολυμπιακού να εξαφανίζει σιγά-σιγά τα μαγικά χαρτάκια.

Κάνουν καμίνι το «Γ. Καραϊσκάκης», έφυγαν 7000 εισιτήρια

Απίστευτη δίψα για τα παιχνίδια με τη Μπέρνλι δείχνει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί των Πειραιωτών έσπευσαν την πρώτη ημέρα που τέθηκαν στη διάθεση τα εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης να σχηματίσουν μεγάλες ουρές έξω από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».

Παρόλο που αυτές τις ημέρες απουσιάζει αρκετός κόσμος σε διακοπές και η Αθήνα είναι ακόμα άδεια στο φαληρικό γήπεδο δημιουργήθηκαν ουρές προκειμένου να εξασφαλιστεί το μαγικό χαρτάκι. Οι οπαδοί των Πειραιωτών δείχνουν διάθεση να γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο και να δώσουν ώθηση στην ομάδα προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Είναι χαρακτηριστικό πως την πρώτη ημέρα που τέθηκαν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια έφυγαν 7.000 κομμάτια από τα εκδοτήρια και από το ίντερνετ. Η μεγάλη ζήτηση ώθησε αρκετό κόσμο στην αγορά διαρκείας με αποτέλεσμα χθες μόνο να φύγουν 400 κομμάτια.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί έως την Τετάρτη από τις 10:00 έως τις 18:00, ενώ την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 35€, 40€, 50€, 90€ (VIP) & 150€ (VVIP). Να σημειώσουμε πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ, η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η κάρτα φιλάθλου.