«Κλειδί» ο Γκερέρο για τον Ολυμπιακό

Γιατί ο ρόλος του Ισπανού επιθετικού είναι πάρα πολύ σημαντικός ενόψει των ματς με τη Μπέρνλι, ποια αδυναμία των Άγγλων εντόπισε ο κόουτς.

«Κλειδί» ο Γκερέρο για τον Ολυμπιακό

Τρία γκολ στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια μετράει ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός έχει δείξει από τα φιλικά ότι είναι «ζεστός» και η προσφορά του είναι αρκετά σημαντική. Αποδεικνύεται σε έναν ποδοσφαιριστή «κλειδί» για το παιχνίδι των Πειραιωτών.

Στον Πέδρο Μαρτίνς εκείνο που αρέσει πάρα πολύ είναι πως καταφέρνει να συνδυάζει με το σκοράρισμα το ασταμάτητο πρέσινγκ. Είναι ένας επιθετικός που τρέχει πάρα πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο και ασκεί πίεση από ψηλά. Κυνηγάει κάθε χαμένη μπαλιά και η παρουσία του στα ματς με τη Μπέρνλι είναι απαραίτητη.

Ίσως να είναι και το «κλειδί» που μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό. Το πειθαρχημένο παιχνίδι που κάνει θέλει να εκμεταλλευτεί ο Πέδρο Μαρτίνς για να δημιουργήσει προβλήματα στους Άγγλους.

Διαπιστώθηκε πως οι στόπερ της Μπέρνλι δεν είναι και οι πιο αξιόπιστοι. Είναι αμυντικοί που αν δεχτούν πίεση έχουν το εύκολο λάθος. Αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Μαρτίνς και θέλει από τον Γκερέρο να κάνει αυτό που ξέρει πάρα πολύ καλά. Να πιέσει ψηλά και να δυσκολέψει την πρώτη πάσα των κεντρικών αμυντικών της αγγλικής ομάδας.