Προπόνηση στη Ν. Σμύρνη η Μπέρνλι

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την αγγλική ομάδα, η οποία δεν θα προπονηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Προπόνηση στη Ν. Σμύρνη η Μπέρνλι

Το πρώτο του παιχνίδι για τα play-off του Europa League δίνει την ερχόμενη Πέμπτη ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στη Μπέρνλι. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Από την πειραϊκή ΠΑΕ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες ενόψει της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης. Την Τετάρτη οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και τα πρώτα 15 λεπτά θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όσον αφορά στη Μπέρνλι η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 18:45 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η προπόνηση της αγγλικής ομάδας, όμως, θα γίνει στο γήπεδο του Πανιωνίου, στη Νέα Σμύρνη, στις 19:30 όπως είχε συμβεί και με τη Λουκέρνη. Αυτό θα συμβεί λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του «Γ. Καραϊσκάκης». Για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο αποφασίστηκε να μην προπονηθεί στο φαληρικό γήπεδο η Μπέρνλι.