Η “πρώτη'” του Γκιγιέρμε και η εμπειρία του Χασάν

Και οι δύο αναμένεται να είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι με την Μπέρνλι την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη.

Η “πρώτη'” του Γκιγιέρμε και η εμπειρία του Χασάν

Σε ρυθμούς Μπέρνλι έχει μπει από την Κυριακή ο Ολυμπιακός, από την ημέρα που επέστρεψαν οι “ερυθρόλευκοι” στις προπονήσεις. Δύο ευχάριστα νέα έφτασαν στα αφτιά του Πέδρο Μαρτίνς που βρισκόταν στην Αγγλία για να δει το παιχνίδι της Μπέρνλι με την Γουότφορντ.

Τόσο ο Γκιγιέρμε, όσο και ο Αχμέντ Χασάν θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθούν στη 18άδα του αγώνα με τους Άγγλους στο Καραϊσκάκη. Ειδικά ο Βραζιλιάνος πρώην χαφ της Λα Κορούνια είναι σε θέση να βγάλει ακόμη και... 90λεπτο! Δύσκολο πάντως φαντάζει το σενάριο να πάρει φανέλα βασικού.

Ο δε Χασάν είναι ένα “κλικ” πιο πίσω από τον Γκιγιέρμε, αλλά αν τον χρειαστεί ο Μαρτίνς, μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Αν και εφόσον πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Μπέρνλι, τότε ο Γκιγιέρμε θα κάνει ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν έχει παίξει ποτέ στο Champions League ή στο Europa League.

Ο Αιγύπτιος φορ από την πλευρά του έχει μεγάλη εμπειρία από το Europa League, καθώς τόσο με τη φανέλα της Μπράγκα, όσο και με της Ρίο Άβε έχει “γράψει” 36 συμμετοχές και 7 γκολ.