Βάζει στο κόλπο τον Μεριά ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός ναι μεν σκοπεύει να πάει με Μιράντα – Βούκοβιτς κεντρικό αμυντικό δίδυμο κόντρα στην Μπέρνλι, όμως, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με Λεβαδειακό αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Τυνήσιος στόπερ.

Βάζει στο κόλπο τον Μεριά ο Μαρτίνς

Υποτίθεται ότι ο Γιασίν Μεριά αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για να αποτελέσει μία από τις δύο βασικές επιλογές του Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας. Κάτι η καθυστερημένη ενσωμάτωσή του στους Πειραιώτες, κάτι το γεγονός ότι ακόμη δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, είχαν ως αποτέλεσμα να φέρουν τον Μιράντα στο πλευρό του Βούκοβιτς στις δύο πρώτες επίσημες υποχρεώσεις με την Λουκέρνη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να βάλει άμεσα στο κόλπο τον Μεριά. Το πιθανότερο είναι να δούμε το δίδυμο Μιράντα – Βούκοβιτς και στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπέρνλι στο Καραϊσκάκη, ωστόσο, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο να δούμε τον Μεριά την Κυριακή (26/8) κόντρα στον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σταδιακά ο Μαρτίνς θέλει να βάλει τον Μεριά στο “κόλπο” και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής σε ένα πιο θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, όπως είναι αυτό με τον Λεβαδειακό.

Με την Μπέρνλι τα κουκιά είναι λίγο – πολύ μετρημένα. Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δύσκολα θα πάει με άλλη ενδεκάδα συγκριτικά με αυτή που είχε παρατάξει κόντρα στην Λουκέρνη.