Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την 11άδα με Μπέρνλι

Το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος προπονητής για την πρώτη αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα.

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την 11άδα με Μπέρνλι

Ρεπό είχε το Σάββατο η ομάδα του Πειραιά που από την Κυριακή πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά ενόψει των αγώνων με τη Μπέρνλι. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζουν πως απέναντι τους θα έχουν έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και φυσικά δεν εφησυχάζουν απ’ όσα έγιναν με τη Λουκέρνη.

Ακόμα υπάρχουν αρκετές ημέρες μπροστά μας μέχρι να καταλήξει ο 48χρονος στο σχήμα που θα παρατάξει κατά της αγγλικής ομάδας. Ο κόουτς σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια έχει παίξει με τους ίδιους έντεκα. Πρόκειται για το φιλικό με τη Λεγανές και τα δύο ματς με τη Λουκέρνη.

Στην ομάδα του Πειραιά προστέθηκαν και δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Γκιγιέρμε και Χασάν. Αμφότεροι έχουν δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση. Το θέμα είναι τι γίνεται με την ενδεκάδα.

Μπορούν αυτοί οι δύο να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα; Αν και έχουμε μέρες μπροστά μας, το πιθανότερο είναι πως θα δούμε ξανά τους έντεκα που έπαιξαν με τη Λουκέρνη. Δηλαδή, Γιαννιώτη, Ελαμπντελαου, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Λάζαρο, Φορτούνη, Ποντένσε και Γκερέρο.

Αν υπάρχει πιθανότητα να γίνουν αλλαγές αυτές αφορούν σε δύο θέσεις. Η μία είναι στο κέντρο της άμυνας και συγκεκριμένα γίνεται σκέψη για το αν θα ξεκινήσει ή όχι ο Μιράντα. Το γεγονός, ωστόσο ότι δεν έπαιξε καθόλου στην Ελβετία ο Μεριά κάτι δείχνει. Η άλλη έχει να κάνει με τον Γκιγιέρμε για το αν θα πάρει θέση στην ενδεκάδα. Και αυτό, όμως, μοιάζει δύσκολο για το πρώτο παιχνίδι.

Τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Χασάν αναμένεται να είναι στην αποστολή. Όλα αυτά βέβαια θα έχουμε αρκετές ημέρες να τα δούμε και να μπορέσουμε να πούμε με σιγουριά. Η αίσθηση που υπάρχει, όμως, αυτή τη στιγμή είναι ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι ο Πορτογάλος.