«Φάκελος» Μπέρνλι: Η «ερυθρόλευκη» κατασκοπεία

Οι Πειραιώτες έχουν σκανάρει την αγγλική ομάδα από την πρώτη στιγμή που έγινε η κλήρωση. Ποια συμπεράσματα έχουν βγει για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού.

«Φάκελος» Μπέρνλι: Η «ερυθρόλευκη» κατασκοπεία

Από τις 6 Αυγούστου γνώριζαν στον Ολυμπιακό πως στα πλέι οφ θα βρουν απέναντι τους ή την Μπέρνλι ή την Μπασακσεχίρ. Το επιτελείο του Πέδρο Μαρτίνς είχε ανοίξει φάκελο και για τις δύο ομάδες.

Για τους Άγγλους, λοιπόν, έχουν πλήρη εικόνα τι ομάδα είναι. Οι "ερυθρόλευκοι" τους έχουν ήδη περάσει από... κόσκινο και δεν περίμεναν να προκριθούν και τυπικά για να το κάνουν αυτό.

Έχουν καταλήξει πως η Μπέρνλι μπορεί να μην είναι και η πιο ποιοτική ομάδα, όμως, είναι σκληρή. Είναι μία ομάδα που μάχεται και όπως είπε και ο Μαρτίνς είναι μία τυπική αγγλική ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές είναι προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή και η άμυνα τους είναι πολύ σφιχτή.

Απ' όσα έχουν δει μέχρι τώρα ξέρουν πως θα βρουν απέναντι τους έναν αντίπαλο που δεν θα δώσει χώρους στον Ολυμπιακό. Περιμένουν μία πολυπρόσωπη άμυνα και απέδειξε στην πράξη ότι γκολ δεν δέχεται. Σε δύο ματς άλλωστε με τη Μπασακσεχίρ η εστία της Μπέρνλι δεν παραβιάστηκε.

Γενικά δεν είχαν... τρελαθεί και από τη χαρά τους σκανάροντας τους Άγγλους. Σίγουρα δεν είναι θηρίο, αλλά αυτό που τονίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πως θα χρειαστούν μάχες από τους ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι οι "ερυθρόλευκοι" για δύο σκληρά παιχνίδια.

Εξυπακούεται ότι η κατασκοπεία δεν έχει τελειώσει. Άνθρωποι του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσουν και το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Γουότφορντ για την Premier League, όμως τα συμπεράσματα έχουν βγει σε μεγάλο βαθμό και τις επόμενες ημέρες ετοιμάζεται ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.