Πότε θα γίνουν τα ματς του Ολυμπιακού με τη Μπέρνλι

Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι δύο αναμετρήσεις των play-off και τι γίνεται με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο αναμετρήσεων.

Πότε θα γίνουν τα ματς του Ολυμπιακού με τη Μπέρνλι

Το εμπόδιο της Μπέρνλι θα πρέπει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός προκειμένου να βρεθεί στους ομίλους του Europa League. Το έργο του δεν είναι εύκολο, αφού απέναντι του θα έχει μία αγγλική ομάδα.

Την ερχόμενη εβδομάδα, Πέμπτη 23 Αυγούστου οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν την Μπέρνλι στο "Γ. Καραϊσκάκης". Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική ομάδα αυτό το ματς θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Η ρεβάνς με τους Άγγλους θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 30 Αυγούστου στο "Τερφ Μουρ" που είναι η έδρα της αγγλικής ομάδας και έχει χωρητικότητα 23.000 θεατών.

Όσον αφορά στην ώρα που θα διεξαχθεί η ρεβάνς αυτή ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Επίσης δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια κανάλια θα μεταδοθούν τα δύο παιχνίδια. Τα play-off του Europa League δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο που έχει η Cosmote και θα γίνει διαπραγμάτευση με τις ομάδες για το που θα δοθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Φαβορί, πάντως για το πρώτο παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο μοιάζει η Nova.