«Εξερράγη» η Ζενίτ με οχτάρα επί της Ντιναμό Μινσκ (vid)!

Με χατ-τρικ του Αρτέμ Τζιούμπα και απίστευτο ξέσπασμα στην παράταση -και μάλιστα με δέκα παίκτες- η ρωσική ομάδα συνέτριψε 8-1 τους Λευκορώσους «γυρίζοντας» το 0-4 του πρώτου αγώνα! Δείτε όλα τα γκολ της αναμέτρησης.

«Εξερράγη» η Ζενίτ με οχτάρα επί της Ντιναμό Μινσκ (vid)!

Μετά τον διασυρμό της στον πρώτο αγώνα στο Μινσκ με 0-4, η Ζενίτ έψαχνε ουσιαστικά ένα «θαύμα» στον επαναληπτικό της Πέμπτης (16/8) κόντρα στη Ντιναμό. Και μάλιστα έπρεπε να το κάνει σε άδειο γήπεδο, καθώς το Πετρόβσκι δεν είχε φιλάθλους λόγω της τιμωρίας από πέρυσι για ρατσιστικά συνθήματα στο παιχνίδι με την Λειψία.

Παρά τις ελάχιστες πιθανότητες που είχε θεωρητικά, η ομάδα του Σεργκέι Σέμακ πέτυχε τρία γκολ στο β' μέρος ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ματς και στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση, και ακολούθως «εξερράγη» στον έξτρα χρόνο, παρότι έπαιζε από το 72' με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Παρέδες!

Η Ντιναμό έκανε το 4-1 -σκορ πρόκρισης γι' αυτήν- στο 99' και στη συνέχεια η Ζενίτ του εκπληκτικού Αρτέμ Τζιούμπα (πέτυχε χατ-τρικ) πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ μέσα σε 14 λεπτά, για να φτάσει στο εξωπραγματικό 8-1! Πέρα από τον Τζιούμπα, δύο γκολ πέτυχε και ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ.

Δείτε τα γκολ από τη... σουρεαλιστική αναμέτρηση: