Η βόλτα των «ερυθρόλευκων» στην πόλη

Το fosonline.gr βρίσκεται στην Ελβετία και ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει για τις πρώτες ώρες των παικτών του Ολυμπιακού στην ηλιόλουστη Λουκέρνη. 

Η βόλτα των «ερυθρόλευκων» στην πόλη

ΛΟΥΚΕΡΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιώργος Στασινόπουλος

Την ηλιόλουστη Λουκέρνη απόλαυσαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ετοιμάζονται για τη ρεβάνς με τους Ελβετούς.

Από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται στη Λουκέρνη η αποστολή του Ολυμπιακού. Αυτό συνέβη κατόπιν απαίτησης του Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη στιγμή που έγινε η κλήρωση. Ο Πορτογάλος χωρίς να ξέρει τι θα συμβεί στο πρώτο ματς ήθελε στη ρεβάνς οι ποδοσφαιριστές του να μπουν καλύτερα στο κλίμα.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών χαλάρωσαν με τον 48χρονο τεχνικό να τους δίνει το ελεύθερο να κάνουν τη βόλτα στους στην ελβετική πόλη. Είναι εξαιρετικές και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελβετία με ηλιόλουστη μέρα και το θερμόμετρο στους 24 βαθμούς κελσίου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ελβετία παρά το γεγονός πως τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ματς. Ο Γάλλος είναι πολύ κοντά στην ομάδα και στον προπονητή σε σχέση με άλλες χρονιές και φαίνεται ήδη από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν.