Γιατί ο Μαρτίνς «καίγεται» για «διπλό» του Ολυμπιακού

Δεν αφήνει αδιάφορο τον προπονητή των Πειραιωτών η αναμέτρηση με τη Λουκέρνη και ζητάει προσοχή και σοβαρότητα για να πετύχει κι άλλη νίκη επί των Ελβετών. 

Γιατί ο Μαρτίνς «καίγεται» για «διπλό» του Ολυμπιακού

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς. Ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα του Πειραιά για να κερδίσει χρόνο και ηρεμία.

Οι «ερυθρόλευκοι» με το 4-0 επί της Λουκέρνης κέρδισαν όλα τα παραπάνω, αλλά κέρδισαν και την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Ο επαναληπτικός μπορεί να έχει μετατραπεί σε τυπική διαδικασία για τον Ολυμπιακό αλλά για τον Πορτογάλο δεν ισχύει αυτό.

Θέλει την πρόκριση με δύο νίκες, διότι έτσι χτίζει χαρακτήρα η ομάδα και γνωρίζει καλά ότι οι νίκες βοηθάνε στη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Θέλει να δει από τους παίκτες του σοβαρότητα στον επαναληπτικό αν και το πρώτο παιχνίδι έχει τελειώσει με 4-0 υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

Θέλει προσήλωση στο πλάνο του και από οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν και στην Ελβετία τις εντολές του.

Θέλει τη νίκη για την ειδική βαθμολογία της Ελλάδας, αφού το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη βαθμούς.

Θέλει και να στείλει μήνυμα στους αντιπάλους του στα πλέι οφ ότι ο Ολυμπιακός «δαγκώνει» και είναι ισχυρός.

Να σημειώσουμε επίσης ότι οι νίκες στα προκριματικά δεν δίνουν βαθμούς στην ειδική βαθμολογία του Ολυμπιακού για την UEFA. Μόνο τα ματς στις φάσεις των ομίλων μετράνε.